Newcastle - Arsenal 29.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Arsenal matkustaa vaikeaan otteluun Harakoiden vieraaksi.

Newcastle – Arsenal, merkki 2, kerroin 2,25 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 3,30 | 3,40 | 2,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Newcastle sekä Arsenal iskevät yhteen erittäin mielenkiintoisessa ottelussa. Tämä ottelu on monestakin syytä tämän illan toiseksi mielenkiintoisin ottelu heti Chelsean sekä Liverpoolin välisen kohtaamisen jälkeen. Sarjataulukossa Newcastle on tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas Arsenal löytyy toiselta sijalta. Arsenal päätti edellisellä kierroksella surkean pelivireensä voittamalla vieraissa West Hamin 1-3 maalein. Arsenalilla on ollut joulun aikana suuria ongelmia, mutta toisaalta edellisellä kierroksella napattu voitto varmasti antoi lisää potkua vierasjoukkueen tekemiseen. Arsenal lukeutuu ehdottomasti Valioliigan suurimpiin mestarisuosikeihin, mutta se tarkoittaa sitä, että Tykkimiehillä ei ole turhiin pistemenetyksiin varaa. Manchester City on pelannut itsensä suurimmaksi mestarisuosikiksi, joten Arsenalin on kovalla tahdilla napattava voittoja Newcastlen tasoisia joukkueita vastaan tai muussa tapauksessa mestaruus tulee karkaamaan.

Newcastlella on alla neljästä edellisestä ottelustaan peräti kolme voittoa, mutta vastustajien taso on ollut surkeaa luokkaa. Edellisten otteluiden perusteella on Newcastlesta mahdotonta tehdä minkäänlaista johtopäätöstä. Kyllähän Newcastlelta oli aivan upea suoritus napata täydet pisteet Manchester Unitedin vieraana, mutta sen ottelun jälkeen Harakat ovat kohdanneet Southamptonin, Crystal Palacen sekä Stoken. Edellisellä kierroksella Newcastle murskasi Stoken 5-1 maalein, mutta vierasjoukkue pelasi tuossa ottelussa peräti kahden miehen vajaalla. Viisi maalia surkeaa vierasjoukkuetta eli Stokea vastaan ei välttämättä anna vielä suurta syytä hymyyn, sillä tässä ottelussa vastustajan taso tuleekin olemaan täysin erilaista luokkaa.

Newcastle lähtee tähän otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Kotijoukkueen vahvuudesta sivussa ovat ainoastaan Jonas Gutierrez sekä Ryan Taylor, mutta edellä mainitut pelaajat ovat olleet poissa käytännössä koko kauden. Arsenalin tilanne ei ole lainkaan niin hyvä kuin Newcastlen, mutta toisaalta Tykkimiesten materiaalilla loukkaantumisia kestetään huomattavasti paremmin. Arsenalin merkittävin poissaolija on Aaron Ramsay, mutta toisaalta Laurent Koscielny saattaa olla tänään vierasjoukkueen vahvuudessa. Arsenalilla oli ennen joulua ajoittain erittäin suuriakin ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta vierasjoukkueen kannalta hyvä asia on se, että nekin ongelmat ovat pian takana päin. Newcastle on viime aikoina pelannut hyvin, mutta kokonaisuutta ajatellen henkilökohtaisesti sanottuna uskon Arsenalin nappaavan tänään täyden pistepotin.

Veikkaussivut | Tuomas