Newcastle - Chelsea 2.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/02/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Chelsean hurja vire Newcastlea vastaan?

Newcastle – Chelsea, merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 6,00 | 3,60 | 1,62 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, iltapäivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Newcastle sekä Chelsea. Sarjataulukossa Newcastle on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas Chelsea löytyy toiselta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa yhdeksän pistettä Chelsean eduksi. Chelsea on voittanut kaikki kilpailut mukaanlukien kuusi edellistä otteluaan, joten vierasjoukkue on tällä hetkellä juuri sillä tasolla, että Newcastle joutuu kotonaankin lähes mahdottoman tehtävän eteen. Chelsea on materiaaliltaan Valioliigan kolmen parhaan joukossa, joten ei ole missään tapauksessa yllättävää, että vierasjoukkue on alkanut nappaamaan voittoja hurjaan tahtiin. Edellisellä kierroksella Chelsea voitti Valioliigassa Manchester Cityn 2-1 maalein. Sen jälkeenhän ollaan pelattu vieläpä FA Cupia, jossa Chelsea voitti Arsenalin jopa vaivattomasti 0-2 numeroin.

Newcastle ui tällä hetkellä erittäin syvissä vesissä, sillä tiukatkaan ottelut eivät syystä tai toisesta käänny Newcastlen eduksi. FA Cupissa viikolla Newcastle hävisi jatkoilla Manchester Cityä vastaan 0-2 maalein. Tulos oli ehdottomasti Newcastlelle pettymys, vaikka kotijoukkueen pääkeskittyminen varmasti onkin Valioliigassa. Kaiken kaikkiaan joka tapauksessa neljä edellistä ottelua ovat Newcastlelle tuottaneet vain yhden voiton. Newcastle tunnetaan normaalisti vahvana kotijoukkueena, mutta alkukaudella asiat eivät ole olleet lainkaan näin. Kaiken kaikkiaan itseasiassa Newcastle on ollut kotonaankin heikko. Nimenomaan Valioliigan otteluissa Newcastle on kotonaan saalistanut vain yhden voiton.

Newcastle oikeastaan pääsee otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla, mutta Fabricio Coloccinin poissaolo on tietenkin merkittävä takaisku kotijoukkueen kannalta. Chelsealla ei ole näinkään vähää ongelmia tämän tilanteen kanssa, sillä Chelsea pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Chelsean osasyy hurjaan voittoputkeen saattaakin olla siinä, että vierasjoukkue on välttynyt hyvin loukkaantumisilta. Lähtökohtaisesti Newcastle on kotonaan yllätysvalmis, mutta joukkueiden välinen ero on tekemisessä tällä hetkellä valtava Chelsean eduksi. Vieraskentästä huolimatta Chelsea on järkevä valinta vetokupongille mukaan. 

Veikkaussivut | Tuomas