Newcastle - Liverpool 19.10.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Lentääkö Liverpool vierasvoittoon Newcastlen vieraana?

Newcastle – Liverpool, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 4,25 | 3,50 | 1,82

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, iltapäivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Newcastle sekä vieraaksi saapuva Liverpool. Sarjataulukko kertoo tällä hetkellä sellaista, että Newcastle on sijalla yksitoista kymmenen pistettä keränneenä, kun taas puolestaan Liverpool löytyy toiselta sijalta. Liverpool on kerännyt saman määrän pisteitä kuin ykkösenä oleva Arsenal, mutta Tykkimiesten maaliero on Liverpoolia parempi. Lähtökohtaisesti Liverpool on pelannut kaiken kaikkiaan erinomaisen alkukauden. Liverpoolin valmennuksen työ on alkanut kantamaan hedelmää. Seitsemästä ottelusta viisi voittoa, tasapeli sekä vain yksi tappio kertovat siitä, että Liverpoolissa ollaan tehty paljon asioita oikein.

Liverpoolin suurin vahvuus alkukaudella on ollut puolustus, sillä Liverpoolille ollaan tehty vasta viisi maalia. Liverpoolin puolustus on ollut Valioliigan parhaimmistoa, joten maalinteko on tuottanut Valioliigan jättiläisillekin suuria ongelmia. Liverpoolhan on ehtinyt alkukaudella voittamaan esimerkiksi Manchester Unitedin kotonaan 1-0 numeroin. Newcastlen osalta tilannetta ei helpota se, että kotijoukkueelle maalinteko ei ole ollut helppoa. Kaiken kaikkiaan Newcastle on maalinteossa onnistunut seitsemän kertaa, joten se tarkoittaa maalia ottelua kohden.

Liverpool voitti ennen maajoukkuetaukoa ensin vieraissa Sunderlandin 1-3 maalein sekä kotonaan Crystal Palacen 3-1 lukemin. Kahteen edelliseen otteluun kuusi tehtyä maalia on ehdottomasti erinomainen suoritus. Liverpoolilla on tällä hetkellä itseluottamus varmasti erittäin hyvässä kunnossa. Newcastlellahan on myös voitto alla Cardiffista, mutta valitettavasti kotijoukkueelle voittoja alkukaudella on tullut liian harvoin. Liverpool on täysin ansaitusti vieraissakin suosikin asemassa. Liverpool jatkaa hienoa alkukauttaan ja nappaa vierasvoiton,

Veikkaussivut | Tuomas