NFL:ssä pelataan paikasta Super Bowliin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Neljä joukkuetta ratkaisevat tänään paikat Super Bowliin.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL lähenee loppuaan ja tänään pelataan paikasta Super Bowliin! Jäljellä on enään neljä joukkuetta ja otteluiden voittajat tulevat etenemään kauden huipennukseen. Jäljellä olevat joukkueet ovat keskenään ensimmäisessä ottelussa pelaavat Atlanta Falcons sekä San Francisco 49ers. Puolestaan toinen ottelupari on New England Patriotsin sekä Baltimore Ravensin välinen taistelu. Kyseinen ottelu alkaa Suomen aikaa aamuyöllä.

Lähtökohtaisesti ajateltuna moni varmasti odottaa Super Bowliin etenevän ensimmäisestä ottelusta San Francisco 49ersin ja puolestaan myöhäisemmästä ottelusta New England Patriotsin. Mielenkiintoa kuitenkin lisää se, että edellisellä kierroksella Atlanta Falcons voitti Seattle Seahawksin juuri kotonaan ja nyt pääsee haastamaan San Franciscon kotonaan. Puolestaan Baltimore Ravens yllätti viimeksi Denver Broncosin. Yksi suurimmista mestarisuosikeista ei lopulta onnistunut välttämään Baltimoren yllätystä ja näin ollen Ravens on selviytynyt jo neljän parhaan joukkoon.

Nelonen Pro esittää tänään molemmat ottelut suorina lähetyksinä! Ottelu Atlanta Falconsin sekä San Francisco 49ersin välillä alkaa klo 22.00 ja puolestaan ottelu New England Patriotsin sekä Baltimore Ravensin välillä alkaa Suomen aikaa ensi yönä klo 1.30

Veikkaussivut | Tuomas