NHL-blogi: Komarov ja Korpisalo tähdistöissä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Viime yön NHL-kierroksella nähtiin jäällä viisitoista suomalaista kenttäpelaajaa ja neljä maalivahtia. Calgaryn Karri Rämö joutui tyytymään 3-2 vierastappioon, kun St. Louisin Jori Lehterä paukautti voittomaalin komealla lämärillä. Voittoihin torjuivat Dallasin Antti Niemi, Nashvillen Pekka Rinne ja Columbusin Joonas Korpisalo, joka valittiin ottelun ykköstähdeksi Philadelphiaa vastaan käydyssä kamppailussa.

Kenttäpelaajista pisteillä olivat Lehterän lisäksi Minnesotan Mikko Koivu ja Mikael Granlund Nashvillea vastaan, sekä Toronton Leo Komarov, joka oli hurjassa vireessä, kun joukkue kaatoi Los Angelesin kotonaan peräti 5-0. Komarov viimeisteli ottelussa kaksi maalia ja syötti yhden.

KOMAROV KOLMOSTÄHTI KOMEILLA TEHOILLA

Toronto Maple Leafsin ja Los Angeles Kingsin välisen ottelun tähdistön tilastot ovat komeaa katsottavaa. Komarovin upeat tehot riittivät vasta kolmanteen sijaan, sillä ykköstähti oli Jonathan Bernier 26/26 torjunnalla ja kakkostähdeksi valittiin Michael Grabner tehoilla 2+2.

Komarov keräsi tehot 2+1 ja oli tehotilastossakin plussalla tehoin +3. Hän pelasi ottelussa kuusitoista minuuttia, joista vajaan minuutin alivoimalla. Komaroville merkittiin kaksi laukausta, viisi taklausta ja yksi laukauksen peitto. Komarovin ja ottelun ensimmäinen osuma syntyi ajassa 5.31 ja maali jäi lopulta myös ottelun voittomaaliksi.

Komarov oli myös toisena syöttäjänä Grabnerin illan toisessa osumassa ja viimeisteli itse ottelun toisen maalinsa ajassa 56.38. Grabner oli myös toisena syöttäjänä Komarovin molemmissa maaleissa. Erikoista näissä Komarovin ja Grabnerin ristiin syötöissä oli, että miehet pelasivat eri ketjuissa, joten voidaan sanoa, että vaihdot osuivat kerrankin kohdalleen.

Katso matsin parhaat palat tästä:

KORPISALOLTA ILMIÖMÄINEN PELASTUS

Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalo nappasi uransa kolmannessa NHL-matsissa avausvoittonsa upealla tavalla. Columbus voitti kotonaan Philadelphia Flyersin rangaistuslaukauskisan päätteeksi maalein 3-2 ja Korpisalo valittiin oikeutetusti ottelun ykköstähdeksi. Korpisalo torjui ottelussa 30/32 laukausta ja rankkarikisassakin 5/6 yritystä.

Ottelun komein ja tärkein torjunta nähtiin kolmannen erän lopuilla, kun Korpisalo ehti Jakub Voracekin laukauksen eteen komeasta poikittaissyötöstä huolimatta. 2-2 tilanteessa napattu torjunta oli sanamukaisesti gamesaver, sillä se vei Columbusin jatkoajalle ja lopulta voittoon.

Katso uskomaton torjunta tästä:

RINNE TORJUI VOITON, MIKKE JA MIKKO PISTEILLÄ

Nashville Predatorsin Pekka Rinne oli 20/22 torjunnallaan yksi ottelun sankareista, kun joukkue kaatoi kotonaan Minnesota Wildin lukemin 3-2. Nashville johti ottelua jo 3-0, mutta Wild kehitti kovan takaa-ajon, joka ei kuitenkaan yltänyt kuin maalin päähän. Mikael Granlund oli toisena syöttäjänä Wildin avausmaalissa ja Mikko Koivu sai hyökkäyspään aloitusvoitolla syöttöpisteen Jason Zuckerin 3-2 kavennukseen, joka jäi myös lopputulokseksi.

Nashvillen Miikka Salomäki pelasi ottelussa vajaat neljätoista minuuttia ilman tehoja. Wildin Erik Haula ja Niklas Bäckström olivat katsomokomennuksella.

Katso matsin parhaat palat tästä:

Lue myös:

NHL-blogi: Joonas Korpisalo – seuraava suomalainen supertähti?

NHL-blogi: Leijonapakille uran ensimmäinen hattutemppu

Video: Lehterä rikkoi kiikarinsa lämärimaalilla

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa