NHL:n konkaripakki vakavassa liikenneonnettomuudessa! - Uran jatko vaakalaudalla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Cory Sarichin kiekkoura saattoi hyvinkin päättyä tähän kesään.

Viime kaudella Colorado Avalanchea edustanut Cory Sarich joutui noin heinäkuun lopulla todella vakavaan liikenneonnettomuuteen.

Polkupyörällään liikenteessä ollut NHL-pakki oli yrittänyt väistää hänen eteensä yhtäkkisesti kurvannutta lava-autoa. Sarich liukui kovassa vauhdissa auton alle ja jälki oli sen mukaista.

– En ollut varma vammojeni vakavuudesta. Sormenpäät olivat kuluneet pois. Verta vuoti runsaasti, sillä asfaltti-ihottumaa oli kaikkialla, Sarich kuvaili Calgary Heraldille.

[ Perjantain kattauksessa Bundesliigaa! Nyt lapulle Ausburg-Dortmund! Veikkaushuoneen kertoimet: 4.70 | 3.80 | 1.72. Nappaa 10€ riskitön veto tästä linkistä! ]

36-vuotias Sarich sai rytäkässä myös kovan iskun päähänsä. Konkaripuolustajan pelastukseksi muodostuikin pääkoppaa suojellut pyöräilykypärä.

– Kypärä hajosi ainakin seitsemään osaan. Se roikkui palasina kaulassani ja oikestaan kuristi minua. Se oli hyvä juttu, sillä se pelasti henkeni.

Yhteensä 969 NHL:n runkosarjaottelua tahkonneen Sarichin saamat vammat eivät kuitenkaan olleet mitään pikkunaarmuja. Viiden murtuneen selkänikaman lisäksi mies sai kolarissa erilaisia vammoja myös olkapäähänsä, ranteisiinsa sekä päähänsä.

Sarichin kiekkouran jatkuminen onkin tällä hetkellä suuren suuri kysymysmerkki.

– Tämä on iso ryppy enkä tiedä mitä tulee tapahtumaan. Ensisijainen tavoitteeni on päästä terveiden kirjoihin, Sarich linjasi.

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut