KUVA: NHL-lupaus porsasteli Tinder-palvelussa! - Sai pitkän pelikiellon!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/06/2014
Jaa tämä...

Kaksi OHL-pelaajaa ovat saanut pitkät kakut huonosta käytöksestä.

Juniorisarja OHL:ssä pelaavat Jake Marchment ja Greg Betzold ovat saaneet peräti 15 ottelun pelikiellot heidän käyttäydyttyään luokattoman huonosti seuranhakupalvelu Tinderissä.

Marchment edustaa OHL:ssä Belleville Bullsia ja toimii samalla joukkueen kapteenina. Hänet on myös varattu NHL:ään, sillä Los Angeles Kings kuulutti hyökkääjälupauksen nimen viime kesän varaustilaisuuden kuudennella kierroksella.

Betzold taas pelaa Peterborough Petesin väreissä.

[ Vihjesivullamme on tänään tarjolla vinkkejä illan Eurooppa-liigan kierrokselle! Kattauksessa matsit Dynamo-Estoril sekä Torino-HJK! Voit myös lunastaa Veikkaushuoneelle 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Kaksikko oli hakemassa Tinderistä itselleen seuraa astetta aktiivisemmalla otteella. Operaatio ei tainnut kuitenkaan sujua odotetulla tavalla, sillä homma äityi nopeasti joksikin aivan muuksi. Kiekkolupaukset olivatkin lähetelleet ”Tinder-matcheilleen” solvaavan loukkaavia viestejä pitkän litanjan.

Marchment oli suorittanut ei-niin-nerokkaan toimintansa vieläpä joukkuetoveri Chad Heffernanin puhelimella. Hän otti kuitenkin itse vastuun teoistaan.

– Vaikka kyseessä oli henkilökohtainen keskustelu, kommenttini olivat asiattomia, epäkunnioittavia, ja hyväksyn vastuuni toimistani. Olen ollut häpeäksi itselleni, joukkuekavereilleni, Belleville Bullsin organisaatiolle ja Bellevillen kaupungille. Pyydän anteeksi tekojani, Marchment kommentoi kohua.

Tässä kuvat kaksikon Tinder-hölmöilyistä:

/

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut