NHL-seura on innoissaan suomalaistaiturin sopimuksesta - "Hän on uransa huipulla"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/02/2014
Jaa tämä...

Jori Lehterän paluu NHL-jäille on saanut St. Louis Bluesin johdon hyvälle mielelle.

Leijona-paidassa loistavat MM-kisat tahkonneen Jori Lehterän paluu rapakon taakse on otettu St. Lousissa vastaan erittäin positiivisin mielin. NHL-seura Blues tarjosi suomalaistaiturille tuntuvaa sopimusta jo viime kesänä, mutta tuolloin mies päätti jäädä KHL:ään.

Nyt Lehterä kuitenkin tarttui haasteeseen.

– Huikea fiilis! Siistiä saada vähän uusia maisemia ja meininkiä. Nyt oli fiilis, että on aika lähteä. Viime vuonna ei ollut. Sieltä tuli soitto, että tule meille pelaamaan, Lehterä kommentoi Iltalehden haastattelussa.

– Tavoite on ottaa niin paljon kuin saa – päästä pelaamaan paljon, Lehterä jatkoi.

Hei! Haluatko testata vedonlyöntiä riskittömästi? No, Nordicbetillä se onnistuu! Voit lyödä peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

Bluesin toimitusjohtaja Doug Armstrong myhäili tyytyväisenä Lehterän paluusta. Vielä ei ole tietoa, millaista roolia Lehterälle on todellisuudessa seurassa tarjolla, mutta 178 KHL-ottelussa naputetut 55+98=153 -tehopisteet lupaavat erittäin hyvää.

– Olemme innoissamme saadessamme Jorin joukkueeseen uransa huipulla. Hänen huipputaitonsa ei ole pelkästään antanut hänelle eväitä pelata KHL:ssä huipputasolla, vaan myös mahdollistanut maailman parhaiden pelaajien haastamisen olympialaisissa ja monissa MM-kisoissa, Armstrong hehkutti Bluesin verkkosivuilla.

Lehterä edusti Leijonia viime kaudella Minskin MM-kisojen lisäksi myös Sotshin olympialaisissa. Sotshissa taituri iski kuudessa ottelussa tehot 1+3=4. MM-kisoissa mies taas oli koko pistepörssin neljäs 3+9=12 -tehoillaan.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut