NHL-tähti joutunut kotimaassaan kiristyksen uhriksi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

Tshekkiläisen kiristäminen ei mennyt kiristäjältä putkeen.

Tshekin yksi kaikkien aikojen jääkiekkopelaaja Jaromir Jagr joutui kotimaassaan kiristyksen uhriksi. Asiasta kertoi paikallinen lehti Blesk.

Lehden mukaan 18-vuotias nuori nainen olisi ottanut kuvan itsestään ja Jagrista makoilemassa sängyssä sekä yrittänyt kiristää sillä NHL-tähdeltä 50 000 korunaa. Summa vastaa euroissa noin 1 800 euroa.

Jagrin kerrotaan suhtautuneen tilanteeseen juurikaan välittämättä, sillä hän oli ilmeisesti todennut nuorelle naiselle vähät välittäen sille, että mitä kuvalle tapahtuu.

Tarina myös kertoo, että nainen olisi Tshekin nuorisomaajoukkueissa esiintyneen pelaajan tyttöystävä.

Lopulta nimetön lähettäjä toimitti kuvan julkisuuteen, mutta siinä ei ollut muuta kuin nukkuva tshekkiläistähti ja sängyn toisella laidalla pötköttelevä nuori nainen.

Jutusta nettihitti

Jutusta on tullut muutamassa päivässä nettihitti, mutta ainakaan toistaiseksi sen todenperää ei ole vahvistettu luotettavista lähteistä. Näin ollen koko tilanteeseen on syytä suhtautua varauksella. Kuitenkin vuonna 2012 noin 300 000 lukijaa tavoittanut Blesk kertoo tarinasta nettisivuillaan.

Etenkin Tshekissä tapauksesta on tullut hitti, ja kiekkolegendan kotimaassa tapauksen kuvasta on väännetty useita pilakuvia. Niitä on esimerkiksi Bleskin sivuilla nähtävissä.

Jaromir Jagria pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista eurooppalaisista jääkiekkoilijoista. Yli 1 800 NHL-pistettä iskenyt tshekki pelaa ensi kaudella Florida Panthersissa muun muassa Aleksander Barkovin kanssa.

Kevään MM-kisoissa Jagr oli merkittävässä roolissa Tshekin pudottaessa Suomen puolivälieräottelussa. Jagr teki ottelun voittomaalin ja yhteensä tehot 2+1.

Bleskin nettijutusta kertoi Suomessa ensimmäisenä Yle.

Ja musela... #jagr #jaromirjagr #jagrselfie

Kuva, jonka Tess (@tullesbytess) julkaisi

Jääkiekon NHL:n alkuun on enään muutama viikko. Ennen maailman kovimman kiekkoliigan käynnistymistä CHL tarjoaa tiistaina pudotuspelien toimesta runsaasti jännittävää. Suomalaisjoukkueista kaukalossa nähdään muun muuassa JYP, TPS, Tappara ja Kärpät.

Myös KHL-kausi on loistavassa vauhdissa. Maanantaina pelataan kierroksen todellinen huippuottelu, jossa vastakkain asettuvat Dynamo Moskova ja SKA Pietari. Kamppailussa kohtaavat alkukauden aikana epätasaisesti pelannutta joukkuetta.

Peliyhtiö Veikkaushuone on mukana eri kiekkoliigojen tapahtumissa aina kevääseen saakka.

Lähde: Blesk

Lue myös:
VIDEO: Veskarille maistui olut kesken pelin!
VIDEO: Tässäkö NHL:n komein maski?