Lähde: NHL-tähti poliisitutkinnan kohteena!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 08/06/2015
Jaa tämä...

Chicago Blackhawksin supertähti on joutunut tekemisiin poliisin kanssa.

Jääkiekon NHL-liigan mestaruutta Chicago Blackhawksin riveissä viime kauden jälkeen juhlinut Patrick Kane on Buffalo Newsin mukaan joutunut kotikaupungissaan poliisitutkinnan kohteeksi.

Buffalo News ei paljasta, mistä asiasta on kyse, mutta mediassa viitataan epäilyyn raiskauksesta. Hamburgin poliisipäällikkö Gregory Wickett ei suostunut vahvistamaan tai kieltämään Kanen mahdollista poliisitutkinta-asiaa.

Paikallisen tv-kanava WKBW:n tietojen mukaan poliiisi tutkii Kanen ja erään naisen välistä tapahtumaa, joka alkoi baarista.

Kanen asianajaja Paul Cambria on kertonut, että asiassa ole tehty pidätyksiä. Kane asuu kesäkaudet Yhdysvaltain itärannikolla sijaitsevassa Hamburg-nimisessä kaupungissa, jossa asukkaita on vajaat 60000.

Kane ollut ennenkin tekemisissä poliisin kanssa

Kane ei ole ensimmäistä kertaa tekemisissä poliisin kanssa. Kuusi vuotta sitten Kane pidätettiin Buffalossa. Hänen todettiin hyökänneen 62-vuotiaan taksikuskin kimppuun yhdessä serkkunsa kanssa. Kane kimpaantui taksikuskille, koska vaihtorahoista puuttui 20 senttiä. Tilanteessa taksikuski sai hyökkäyksestä haavoja naamaansa ja hänen silmälasinsa rikkoontuivat.

Vuonna 2012 Kane suututti seurapomonsa varsin kovalla juhlinnallaan. Tuolloin poliisi kävi rauhoittelemassa yhdysvaltalaisen kesäbileitä, minkä jälkeen seuran toimitusjohtaja Stan Bowman kertoi julkisuuteen olevansa pettynyt Kaneen.

Kane lukeutuu maailman kovimman kiekkoliigan suurimpiin tähtiin. Yhdysvaltalainen onkin voittanut urallaan kolme Stanley Cupia.

Ennen NHL-uraansa Kane pelasi Ontario Hockey Leaguessa London Knightsin riveissä. London Knighteissa Kane teki debyyttikaudellaan peräti 62 maalia 58 ottelussa. Yhdysvaltalaisen ura maailman kovimmassa kiekkoliigassa alkoi vuonna 2007.

Jääkiekkokausi saadaan Suomessa kunnolla vauhtiin perjantaina, jolloin vuorossa on Raumalla pelattava mielenkiintoinen Pitsiturnaus. Jääkiekon SM-liigassa pelaavista joukkueista mukana on Pelicans, HIFK, Sport, Ässät, Lukko ja TPS. Etenkin turkulaisryhmän pelaamista on syytä seurata suurella mielenkiinnolla.

Pitsiturnaus tulee mahdollisesti saamaan arvovaltaisia vieraita, sillä NHL-seura Pittsburgh Penguinsin päävalmentaja Mike Johnston kertoi MTV Sportin haastattelussa, että hän saattaa vierailla Raumalla. Hän on tällä hetkellä parhaillaan tutustumassa KHL-seura Jokereiden kautta suomalaiseen kiekkokulttuuriin.

Peliyhtiö Unibet tarjoaa kertoimet Pitsiturnaukseen ja on mukana muidenkin kiekkosarjojen tapahtumissa.

Lähde: Buffalo News

Lue myös:
Pohjois-Amerikassa ollaan innoissaan NHL:n sääntömuutoksesta!
KooKoolle vahvistus puolustukseen!

nordicbet-valioliiga-790