NHL:n vapaiden markkinoiden isoimmalla nimellä ei vieläkään sopimusta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kova nimi vapaana

Spekuloinnit NHL:n vapaiden markkinoiden ympärillä käyvät yhä kuumina, sillä vapaana on muun muassa puolustaja Cody Franson, joka on rankattu yleisesti Pohjois-Amerikassa kovimmaksi nimeksi vapailla markkinoilla.

27-vuotias kanadalaispakki edusti päättyneellä kaudella Toronto Maple Leafsia ja Nashville Predatorsia, mutta ensi kauden kuviot eivät ole vieläkään selvillä. Franson itse haluaisi kerralla pidemmän sopimuksen, sillä kanadalainen on kyllästynyt yksivuotisiin sopimuksiin.

– Tavoitteena on saada jotain muuta kuin yksivuotinen sopimus. Olen kyllästynyt tekemään yhden vuoden diilejä, Franson totesi TSN 1040 Vancouverin haastattelussa.

Huippupuolustajan perässä on monia joukkueita, mutta Franson itse paljastaa, että Boston Bruins saattaisi olla potentiaalisin vaihtoehto tässä vaiheessa.

– Boston olisi mielenkiintoinen kohde. Se on toki huikea kaupunki, mutta heillä on myös mainio organisaatio ja kaikki sen tuomat edut. Boston on potentiaalinen vaihtoehto muun muassa Dougie Hamiltonin treidin takia, Franson paljasti.

Franson pelasi viime kaudella yhteensä 83 NHL-matsia tehoilla 7+31=39. Kanadalaisella riittää varmasti ottajia, vaikka uusi seura ei olekaan vielä tässä vaiheessa selvillä.

Unibetilta löydät jo voittajakertoimet tulevalle NHL-kaudelle! Mikä joukkue on oma suosikkisi?

jvg nights