Vedonlyöntiopas NHL:ään!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kuva: AFP
  • 10/07/2015
Jaa tämä...

[interaction id=”561514f474a791dd4b58c4a9”]

Veikkaussivut.com koonnut vedonlyöjille pienen paketin isoon NHL-liigaan, näiden vinkkien avulla voit napata vedoista riihikuivaa rahaa tai jopa päästä NHL-matkalle! NHL on se liiga jota kaikki lätkäfanit ja vedonlyöjät ovat odottaneet taas edelliskauden voittopokaalin, Stanley Cupin nostosta alkaen.

Vinkkejä ja kertoimia

Veikkaussivut.com tulee kauden aikana tarjoamaan rahanarvoisia vinkkejä ja näkökulmia NHL-peleihin ja meidän kauttamme pääset kiinni parhaisiin kertoimiin ja rahanarvoisiin tarjouksiin. Muista aina napata paras kerroin ja saat voitosta enemmän takaisin. Ota vinkeistämme yksi näkökulma oman kantasi vierelle ja tee ratkaisusi tietojesi pohjalta. NHL:ssä tullaan pelaamaan jatkoajat Liigan tapaan 3 vs 3 systeemillä ja muutama muukin herkullinen sääntömuutos on alkavalle kaudelle luvassa.

Tässä hieman esittelyä mitä kaikkea NHL-vedoissa on tarjolla, tarjontaa nimittäin riittää!

Jokainen varmasti tietää että vetoyhtiöiden vetotarjonta eroaa hieman toisistaan. Toki kaikilta sivustoilta löytyy kaikkien NHL-otteluiden perusvedot, mutta parhaimmillaan yhdestä ottelusta voi olla satoja sivukohteita. Suosituimpia ovat tietenkin 1X2 –vedot, tulosvedot, maalimäärät ja erävedot, mutta yksi mielenkiintoisimmista on Unibetin Scorecast / Wincast vedot, joissa voi tietyn pelaajan maalinteolla ja ottelun tuloksella saada aikaiseksi todella houkuttelevia kertoimia.

Esimerkiksi jos Chicago Blackhawksin Teuvo Teräväinen tekee ottelussa New York Rangersia vastaan maalin ja peli päättyy 4-3 varsinaisella peliajalla, tarjoaa Unibet siitä kertoimen 111.00. Kymmenen euron panoksella voikin tämän vedon osuessa lähteä paikan päälle katsomaan NHL:ää.

Ennen kautta on tarjolla myös paljon erilaisia pelaajavetoja, kuka voittaa pistepörssin ja saako tietty pelaaja yli vai alle tietyn pistemäärän. Voipa Unibetillä lyödä vetoa myös siitä kuka saa eniten suomalaispelaajista rangaistusminuutteja tai millä maalivahdilla on paras torjuntaprosentti. Tai kuka mahtaa viedä tämän kauden parhaan tulokkaan palkinnon.

Toki löytyy paljon vetomahdollisuuksia joukkueiden suorituksista divisioonien ja konferenssien voittajista aina Stanley Cupin voittajaan saakka.

Livevedot ovat otteluseurannan suola

NHL:n pelit ajoittuvat suurimmilta osin Suomen aikaa myöhäisiltaan tai yöhön, joten fanaattisimpien fanien vuorokausirytmi on todellisella koitoksella. Jos uni meinaa matsin aikana tulla silmään, oivan adrenaliiniruiskun tarjoavat livevedot, joita suosittelemme toki pelaamaan vaikka ei nukuttaisikaan. Näissä vedoissa oma asiantuntemus on todella tärkeää, lähes yhtä tärkeää nopean reagoinnin kanssa. Live-vedot tarjoavat todella monta erilaista vetokohdetta ja yhden ottelun aikana kohteita voi olla useita kymmeniä, jopa satoja.

NHL vedonlyöntitarjouksia

1. NordicBet ei ainakaan vielä tarjoa matkoja NHL:ään, mutta sen kautta pelaajalle on tarjolla 30 euron riskittömät NHL-vedot. Voittamalla isosti näissä, jokainen voi ihan itse suunnitella ja toteuttaa oman Änäri-matkansa. Tähän kampanjaan osallistumisella on jo kiire, sillä 50 euron talletus tulee tehdä ennen 8.10. klo 2:00, jolloin NHL:n runkosarja alkaa. Jos missasit tämän, tsekkaa tuorein NordicBetin NHL-tarjous NordicBetin sivuilta.  Hae Nordicbetin tarjous täältä<<

2. Betsson puolestaan tarjoaa hieman erilaisempaa kampanjaa, sillä kun lyöt nyt viikonlopun aikana yhdistelmävetoja NHL:stä, saat 10% ylimääräistä nettovoittojen päälle. Kampanja tulee ilmeisesti jatkumaan kahden viikonlopun ajan, joten NHL viikonloppuvedot voivat osoittautua todella kannattavaksi tällä kaudella. Lisäksi Betssonin sivuilla on jo ennakkomainoksena tuleva NHL-matka-arvonta, josta lisää tietoa on saatavilla 19.10. alkaen. Hae Betssonin tarjous täältä<<

3. Expext tarjoaa usean muun tarjouksen lisäksi NHL-matkaa New Yorkiin ja viimeinen päivä rekisteröityä kampanjaan on 12.10. Arvan saa lunastettua perin edullisesti, sillä siihen riittää 10 eurolla betsaaminen ja ilmoittautuminen itse kisaan. Ja tuolla 10 euron vedolla voittaminen on enemmän kuin sallittua.  Hae Expektin tarjous täältä<<

4. Huimasta pelivalikoimasta tuttu Unibet vie onnekkaimpia pelaajia Esa ”Tiki” Tikkasen johdolla Torontoon katsomaan kahta Maple Leafsin ottelua. Tähän kampanjaan pääset osallistumaan Unibetilla lyömällä viiden euron vedon (voimassa 8.10. saakka), seuraavan viikon kisan pelisäännöt tulevat voimaan 9.10. Lisää kampanjasta täällä

Kauden aikana tulee taatusti lisää tarjouksia jotka koskevat nimenomaan NHL-vedonlyöntiä, joten pysy tarkkana!

nhl-pro-nordicbetLue viimeiset vinkit:
NHL: Los Angeles Kings – San Jose Sharks 8.10.2015 klo 5.30
NHL: Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens 8.10.2015 klo 02.00

 [interaction id=”561514f474a791dd4b58c4a9″]