NHL:n maalitykki loukkasi polvensa - edessä pitkä huili!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/11/2015
Jaa tämä...

Jääkiekkoliiga NHL:n tähtihyökkääjiin lukeutuva Max Pacioretty on loukannut jalkansa vakavasti kaukalon ulkopuolisisissa harjoituksissa. 

NHL-seura Montreal Canadiensin avainpelaaja Max Pacioretty on sivussa loukattuaan jalkaansa kaukalon ulkopuolisissa harjoituksissa. Kanadalaisseura twiittasi, että joukkueen laitahyökkääjä on sivussa polvivammansa takia ainakin seuraavat kolme kuukautta.

Max Pacioretty latoi menneellä kaudella viidenneksi eniten maaleja NHL:ssä ja oli Montrealin paras maalintekijä 37 osumalla.

Pacioretty viimeistellyt kovia maalimääriä

Kahden viime kauden aikana 26-vuotias yhdysvaltalainen on mättänyt Canadiensille yhteensä 76 maalia runkosarjaotteluissa ja pudotuspelit mukaan lukien 86 täysosumaa.

Pacioretty edusti Yhdysvaltoja MM-kilpailuissa vuonna 2012, jolloin hän oli tehoilla 2+10=12 joukkueen paras pistemies ja syöttäjä. Pacioretty pelasi myös alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuissa vuonna 2008.

Pacioretty on Montreal Canadiensin 22. varaus vuodelta 2007.

NHL-ympyröissä tapahtuu myös Paciorettyn valitettavan loukkaantumisen lisäksi. Veikkaussivut uutisoi aikaisemmin tänään, että Chicago Blackhawksin tähtipelaaja vaihtaa maisemaa. Hallitsevan mestarin avainhyökkääjä edustaa seuraavaksi Dallas Starsia.

Mikäli sinulla on ehdokas NHL:n ensi kauden mestariksi, käy lyömässä vetosi Unibetillä.

Lue myös:
Tapparalle kovan luokan hankinta!
VIDEO: Rangaistuslaukaustaidetta luovimmillaan!

veikkaushuone