VIDEO: Nick Kyrgiosilta järkyttävää käyttäytymistä Shanghai Mastersissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Australialaispelaaja esitti jälleen huonoa puoltaan Shanghaissa.

Tenniksen yksi suurimmista ongelmapelaajista Nick Kyrgios nousi jälleen otsikoihin, kun hän pelasi Shanghai Mastersissa toisen kierroksen ottelunsa Mischa Zvereviä vastaan. Kyrgios ei ollut lainkaan kiinnostunut pelaamisesta, kun hän hävisi murskaluvuin 3-6, 1-6.

Kyrgios lähti otteluun odotetusti suurena ennakkosuosikkina. Alexander Zverevin isoveli on maailmanlistalla sadan ulkopuolella.

Monessa tapauksessa Kyrgios syötti kuin arrastelija ja lähti kerran kävelemään kohti tuolia ennen kuin Zverevin syöttö oli pudonnut ruutuun. Lisäksi Australialainen riiteli katsojien kanssa ja sai tuomarilta varoituksen kiroilusta.

Australialaisen mukaan yleisöllä ei ollut oikeutta kritisoida häntä.

– Jos he tietäisivät mistä puhuvat, he olisivat tenniskentällä. En ymmärrä sitä. He eivät ymmärrä mitä käyn läpi, Kyrgios kertoi.

– Jos et pidä siitä, en pyytänyt sinua katsomaan. Lähde vain menemään. Jos olet niin hyvä antamaan neuvoja, miksi et ole yhtä hyvä kuin minä. Miksi et ole kiertueella. En ole yleisölle mitään velkaa.

Kyrgiosilla oli ainakin vielä ennen Shanghain tappiota mahdollisuudet kauden päättävään ATP-mestaruusturnaukseen. Australialainen kuitenkin ilmoitti, että häntä ei kiinnosta lainkaan, pääseekö hän sinne mukaan vai ei.

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on tennisvedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri tennisturnauksista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Tennisura ohi 21-vuotiaana – Joshua Chetty kiinni lahjuksen tarjoamisest
VIDEO: Maria Sharapovan kilpailukielto lyheni – saa kilpailla huhtikuussa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa