Jarkko Nieminen - Martin Klizan 23.3.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Nieminen huikean nousun päätteeksi mukaan toiselle kierrokselle.

Jarkko Nieminen – Martin Klizan, merkki 1, kerroin 
Jarkko Nieminen – Martin Klizan (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,53 | 2,38 

ATP-tennistä Yhdysvalloista, Miamin turnauksen toisen kierroksen ottelussa Jarkko Nieminen kohtaa Martin Klizanin. Ensimmäisellä kierroksella Jarkko Nieminen tiputti jatkosta David Nalbandianin, vaikka Nieminen oli jo erissä tappiolla sekä toistakin erää tuplamurrolla perässä. Nieminen teki käsittämättömän nousun Nalbandiania vastaan ja se on varmasti tuonut Niemiselle lisää itseluottamusta. Tämän illan vastustajalla, Martin Klizanilla ei ole vielä otteluita tässä turnauksessa pelattuna.

Martin Klizan piti Marseillen turnauksen jälkeen useamman viikon taukoa, eikä se tuottanut tulosta, sillä Indian Wellsissä Klizan tippui jo ensimmäisellä kierroksella. Klizan hävisi kyseisessä kamppailussa taiwanilaiselle Lulle suoraan kahdessa erässä. Ottelu päättyi 7-6 7-6 taiwanilaisen voittoon.

Martin Klizan omaa painavat lyönnit, mutta tällä hetkellä Klizan ei tunnu saavan itsestään irti parastaan millään tavalla. Oikeastaan voidaan sanoa, että koko alkukausi on ollut Klizanille erittäin vaikeaa aikaa. Parhaimmillaanhan Rotterdamissa Klizan selviytyi reilu kuukausi sitten kolmannelle kierrokselle, mutta muuten Klizanin peliesitykset ovat olleet erittäin vaisuja.

Veikkaussivut | Tuomas