Jarkko Nieminen - Fernando Verdasco 17.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Pelaako Jarkko Nieminen itsensä jo kahdeksan parhaan joukkoon?

Jarkko Nieminen – Fernando Verdasco, merkki 1, kerroin 
Jarkko Nieminen (+1,5 erää) – Fernando Verdasco, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,50 | 1,50 

 

 

ATP-tennistä Tukholmasta, Suomen Jarkko Nieminen kohtaa toisen kierroksen ottelussa Espanjan Fernando Verdascon. Ottelun voittaja tulee lunastamaan itselleen paikan jo kahdeksan parhaan joukosta. Jarkko Nieminen voitti eilen Saksan Benjamin Beckerin kolmen erän jälkeen. Benjamin Becker nousi mahdottomasta tilanteesta ottelun päätöserässä aina tiebreak -ratkaisuun saakka, mutta tiebreakissa Jarkko Nieminen ei antanut saksalaisille minkäänlaista mahdollisuutta. Jarkko Niemiselle on erittäin tärkeää menestyä juuri tässä turnauksessa, sillä tämä on ehdottomasti Jarkko Niemiselle kuin kotiturnaus. Jarkko Nieminen on saanut aikaisemmilla kausilla mahtavasti tukea juuri Tukholmassa ja tulee sadan prosentin varmuudella sitä saamaan myös tänään.

Fernando Verdasco on äärimmäisen taitava espanjalaispelaaja, vaikka kyseessä on jollain tavalla myös mielialapelaajasta. Fernando Verdasco pystyy parhaimmillaan pommittamaan kämmeneltään erinomaisesti jopa TOP-5 tason pelaajia, mutta valitettavasti espanjalaisen kaudessa on ollut myös paljon negatiivistäkin. Fernando Verdascolla on ollut usein otteluiden aikana tiukoissa paikoissa suuria ongelmia. Fernando Verdascolle oli toisaalta eilen varmasti tärkeää voittaa avauskierroksen ottelussa juuri Kroatian Ivan Dodig kolmessa erässä, sillä Ivan Dodig oli se pelaaja, joka tiputti espanjalaisen jatkossa US Openissa hurjan viiden erän taistelun päätteeksi.

Jarkko Nieminen ei tule pelaamaan enään montaa vuotta Tukholman ATP-turnauksessa, joten kaikki suomalaisfanit – nyt nauttikaa tästä tilanteesta vielä kun voitte! Tukholman turnausta ilman Jarkko Niemistä ei ole Tukholman turnaus. Fernando Verdasco pystyy kämmeneltä ratkaisemaan paljon pisteitä, mutta ei espanjalaisella ole oikeastaan muuta selkeää asetta, jolla voisi suomalaista realistisesti uhata. Lähtökohtaisesti hyvinkin ympäripyöreä kamppailu on tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas