Nilan Bisons - Pyrintö 16.11.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Pyrintö matkustaa Korisliigan huippuottelussa Loimaalle.

Nilan Bisons – Pyrintö, merkki yli 160,5 pistettä, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,68 | 2,05

 

 

Korisliigan erittäin odotetussa huippuottelussa Tampereen Pyrintö matkustaa Loimaalle testaamaan Nilan Bisonsin päivän vireen. Kyseessä on kahden mestarisuosikin välinen kohtaaminen. Molemmat joukkueet pelaavat Korisliigan lisäksi tällä kaudella myös kansainvälisiä otteluita. Osittain sen takia sarjataulukkokin on täysin vääränlainen Nilan Bisonsin sekä Pyrinnön osalta, sillä todella harva joukkue on näiden kahden joukkueen lisäksi pelannut vain kahdeksan tai yhdeksän ottelua. Sarjataulukossa joka tapauksessa sentään Nilan Bisons on kolmantena ja Pyrintö puolestaan sijaa vielä korkeammalla. Edellisessä Korisliigan ottelussaan Nilan Bisons voitti 86-85 numeroin Uudenkaupungin Korihait, kun taas puolestaan Pyrintö murskasi Kauhajoen Karhun vaatimattomasti 107-76 lukemin.

Nilan Bisons hävisi viime keskiviiikkona erittäin raskaassa ottelussa Panioniosia vastaan, mutta joka tapauksessa Kreikan reissusta oli myös paljon hyvääkin tuotavaa takaisin Suomeen. Nilan Bisons aloitti ottelun oikeastaan erittäin hyvin, mutta se ei valitettavasti riitä kansainvälisellä tasolla, että pelataan hyvin vain esimerkiksi kaksikymmentä minuuttia. Nilan Bisons omasi kylläkin kaikki mahdollisuudet kreikkalaisten kaatamiseen, mutta joka tapauksessa Nilan Bisons on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa. Nilan Bisons on joukkueena hieman muuttunut, sillä Ryan McDade sai lähteä, mutta toisaalta kyseessä on ehdottomasti siitä huolimatta yksi Korisliigan mestarisuosikeista myös tällä kaudella. 

Pyrintö kulkee tällä hetkellä täysin omassa luokassaan, sillä tamperelaisseura on kymmenestä edellisestä ottelustaan saalistanut kymmenen voittoa! Baltian liigassa Pyrintö murskasi viime keskiviikkona ruotsalaisen Norrköpingin helposti 78-65 numeroin, mutta muutenkin Pyrinnön tekemisestä huomaa sen, että vierasjoukkue tulee tällä kaudella taistelemaan mestaruudesta Korisliigassa loppuun saakka. Pyrintökään ei ole Korisliigassa hävinnyt vielä otteluakaan – aivan kuten ei ole myöskään kotijoukkuekaan. Pyrintö lukeutuu runsaskorisimpiin joukkueisiin yhdessä Nilan Bisonsin kanssa. Oikeastaan vain KTP-Basket on tässä asiassa näitä kahta joukkuetta tilastoissa edellä, mutta myös pelattuja otteluita on selkeästi enemmän. Joukkueiden aikaisemmat keskinäiset kohtaamiset ovat olleet erittäin runsaskorisia. Todennäköisesti raja menee rikki myös tällä kerralla.

Veikkaussivut | Tuomas