Kei Nishikori - Grigor Dimitrov 8.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/07/2013
Jaa tämä...

Grigor Dimitrov haastaa Japanin ykköspelaajan Shanghaissa.

Kei Nishikori – Grigor Dimitrov, merkki 2, kerroin 
Kei Nishikori – Grigor Dimitrov (+1,5 erää), merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,44 | 2,62 

 

 

ATP-tennistä pelataan tällä viikolla Shanghaissa, ensimmäisen kierroksen ottelussa vastakkain asettuvat Japanin Kei Nishikori sekä Bulgarian Grigor Dimitrov. Kyseessä on ehdottomasti yksi odotetuimmista ensimmäisen kierroksen otteluista Shanghain turnauksessa. Kei Nishikori hävisi Tokiossa viime viikolla kolmannella kierroksella Nicolas Almagroa vastaan, mutta syyt eivät olleet pelkästään pelilliset. Kei Nishikori oli jollain tapaa loukkaantuneena ottelun päätöserässä ja se antoi huomattavasti paremmat mahdollisuudet Nicolas Almagrolle ottelun voittamiseen. Kei Nishikori oli itseasiassa jopa hävitä ottelun suoraan kahdessa erässä, mutta onnistui kääntämään toisen erän lopulta edukseen.

Grigor Dimitrovista ollaan odoteltu parin viime vuoden aikana TOP-10 tason pelaajaa, mutta valitettavasti syksy on ollut Grigor Dimitroville vaikeaa aikaa. Grigor Dimitrov hävisi viime viikolla Pekingissä erittäin yllättäen jo avauskierroksella. Kaiken kaikkiaan Grigor Dimitroville olisi erittäin tärkeää saada hyvä loppukausi alle, sillä syksyllä Grigor Dimitrov on ollut vaisu. Parhaimmillaan Grigor Dimitrov omaa hurjan yhden käden rystyn eikä bulgarialaisen pelissä muutenkaan ole selkeitä heikkouksia. Grigor Dimitrov on samalla myöskin saanut kehitettyä syöttöään, joten nyt vaatimattomasti enään tulokset puuttuvat. 

Kerroinasettelussa Kei Nishikorille tarjotut kertoimet eivät tässä tapauksessa houkuttele lainkaan! Mielenkiintoinen pointti on myös siinä, että Kei Nishikori jätti itsestään US Openissa erittäin vaisun kuvan häviämällä Daniel Evansia vastaan avauskierroksella suoraan kolmessa erässä. Sinänsä Grigor Dimitrovin mahdollisuuksia lisää myös se, että Kei Nishikorilla on ollut huomattavasti vähemmän aikaa valmistautua tähän turnaukseen kuin bulgarialaisella. Grigor Dimitrov omaa hienot mahdollisuudet palata omalle tasolleen ja napata paikka toiselta kierrokselta.

Veikkaussivut | Tuomas