VIDEO: Niskansa murtanut entinen NHL-tähti palasi kaukaloon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 06/07/2017
Jaa tämä...

Ura ei päättynyt vakavaan loukkaantumiseen

Tätä nykyä KHL:ssä kiekkoileva Wojtek Wolski on tehnyt paluun jäälle vakavan loukkaantumisen jälkeen. Metallurg Magnitogorskin huippuhyökkääjä mursi niskansa kahdeksan kuukautta sitten, mutta mies on vihdoin toipumassa pelikuntoon. Pitkä ja raskas kuntoutuminen on tuottanut tulosta, sillä Wolski nähdään jälleen ensi kaudella tositoimissa.

31-vuotias hyökkääjä latasi Instagram-tililleen videon, jossa hän on jo mukana jääharjoituksissa. Videon perusteella kaverin taidot eivät ole kadonneet minnekään – pitkästä loukkaantumisesta huolimatta.

Wolski on palannut työmaalle:

Amazing to be back on the ice getting ready for the upcoming season in the @khl @sk8onhockey #hockey #khl

Henkilön Wojtek Wolski (@wojtekwolski) jakama julkaisu

Hyökkääjä on pelannut viimeiset neljä kautta KHL:ssä. Wolski on edustanut Venäjän liigassa Metallurg Magnitogorskin lisäksi Torpedo Nizhny Novgorodia. Viime kaudella mies ehti pelaamaan ainoastaan 19 peliä Magnitogorskin paidassa ennen loukkaantumistaan.

Ennen KHL:ään siirtymistä Wolski ehti pelata NHL-jäillä peräti kahdeksan  kauden ajan. Hyökkääjä ehti NHL-urallaan edustamaan Colorado Avalanchea, Phoenix Coyotesia, New York Rangersia, Florida Panthersia ja Washington Capitalsia.

Wolski pelasi NHL:ssä pudotuspelit mukaan lukien yhteensä 480 ottelua ja mätti niissä tehot 107+177=284, joten kyseessä ei todellakaan ole mikään turha pelimies. Hyökkääjä on ollut hyvässä vireessä myös KHL-kaukaloissa.

Usein tällaiset loukkaantumiset voivat päättää koko uran, mutta onneksi Wolski pääsee vielä jatkamaan peliuraansa rakastamansa lajin parissa. Toivottavasti ensi kausi sujuu ilman loukkaantumisia.

Lue myös: 

VIDEO: AHL-ottelun erätauolla kuului kysymys – Tahdotko?

VIDEO: Suomalainen NHL-lupaus kovassa rääkissä – Peräti 28 joukkuetta kiinnostuneita