Video: Nordic Nightmare tekee tänään paluun kehään!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

KUVA : AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 13.6.2015

Suomalainen ammattinyrkkeilijä Robert ”Pohjolan Painajainen” Helenius astuu tänään nyrkkeilykehään Suomen maan kamaralla ensimmäistä kertaa sitten marraskuun 2012. Second Ice Age niminen nyrkkeilytapahtuma otellaan 3 500 henkeä vetävällä Vaasa Areenalla. 31- vuotias Robbe kohtaa kehässä häntä muutaman vuoden vanhemman Georgialaisen Beka Lobjanidzen.

Ammattilaisurallaan 20 kertaa kehään astunut Heleniuksen saldo on puhdas, sillä hän on voittanut jokaisen ottelunsa. Voitoista 12 on tullut tyrmäyksellä. Ei siis ole mikään ihme, että entinen Euroopan mestari Helenius lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. 34- vuotiaan Lobjanidzen ammattilaisura on nimittäin huomattavasti vaatimattomampi kuin Heleniuksella. Lobjanidzen on otellut paidattomana 14 kertaa, joista voittoja on kertynyt vain 12 kappaletta. Voitoista 10 on tullut tyrmäyksellä, joten miehen tyrmäysprosentti on kyllä kohdillaan.

Lue vedonlyöntivihje otteluun tästä.

Nyrkkeilylle hyvin tyypilliseen tapaan altavastaaja Lobjanidze on soittanut suutaan etukäteen jo muutaman kerran ottelun tiimoilta. ”Minulle on kerrottu Robertin kehuvan parantunutta nopeuttaan ja lyöntivoimaansa, mutta tiedän sen olevan vain mainospuhetta. Lauantaina on minusta itsestäni kiinni tyrmäänkö Robertin vai voitanko hänet pisteillä, kertoi Lobjanidze avustajiensa välityksellä ottelun alus viikolla.

Haastatteluissa ja julkisuudessa yleensäkin hyvin korrektisti esiintyvä Helenius ei ole lähtenyt mukaan sanalliseen nokitteluun viime päivänä. Helenius lyö mieluummin faktat tiskiin nyrkein, ei verbaalisesti.  Tukholmassa syntyneen Heleniuksen ainoa jäljellä oleva tavoite uralla on päästä haastamaan maailmankärki raskaansarjan ottelussa. Se tavoite voidaan unohtaa, ellei Georgialainen haastaja tipahda kanveesiin tänä iltana Vaasa Areenalla.

Myös vedonlyöntisivut ovat yksi mielisiä voittajasta. Alla listattuna muutama esimerkki otteluun tarjotuista kertoimista:

Unibet: Helenius 1,01                Lobjanidze 17,00

Betway: Helenius 1,01              Lobjanidze 17,00

NordicBet: Helenius 1,01         Lobjanidze 22,00

Tässä vielä pari hauskaa videota, jossa Helenius ottaa hieman rennommin kesäisissä maisemissa Lassi Hurskaisen ja Petteri Forsselin kanssa. Helenius antaa muun muassa jalkapallolle ja vesimelonille sellaista kyytiä, että mahtaa illan vastustajaa hirvittää!