Nordicbet kiekkoguru

NordicBet Kiekkoguru – VIP palkintoja luvassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

NordicBet Kiekkoguru on kolme viikkoa kestävä kampanja, jonka aikana kisaillaan veikkaajien paremmuudesta. Vielä ehdit osallistumaan ensimmäisen viikon veikkauksiin, sillä aikaa sinulla on aina lauantaihin 21.11. kello 17:00 saakka. Toki voit osallistua myös myöhemmin, mutta ei kannata antaa liikaa muille veikkaajille eteen kokonaiskilpailua ajatellen. Toki voit tämänkin päivämäärän jälkeen osallistua NordicBetin jääkiekkoaiheiseen viikkokilpailuun.

Ensimmäisellä viikolla teemaviikkona on Liiga ja Kiekkoguru-viikkokilpailun kohteena ovat 21. ja 22. päivä marraskuuta pelattavat kuusi ottelu. Veikkaajan tulee tietää tai arvat miten ottelut päättyvät 1X2 menetelmällä ja lisäkysymyksenä on myös kuudennen ottelun (tässä tapauksessa Kärpät – JYP) maalien määrä varsinaisella peliajalla.

Seuraavalla viikolla kohteina ovat NHL-ottelut ja viimeisellä eli kolmannella viikolla veikataan KHL-otteluiden tuloksia. Pelaajia palkitaan niin viikkokisassa kuin kokonaiskisassa, joten kannattaa olla kaikissa viikkokisoissa mukana!

Osallistu Nordicbetin KiekkoGuru-kampanjaan täällä

Kiekkoguru palkinnot

NordicBet jatkaa valitsemallaan tiellä ja tuo jälleen oikein oivat palkinnot tähänkin kampanjaan. Liiga-viikon palkintoina on viidelle ensimmäiselle pelaajalle luvassa VIP-liput (kahdelle hengelle) nuorten MM-kisoihin jotka järjestetään Helsingissä Hartwall Areenalla 26.12. – 5.1.2016. Liiga-viikon paketit ovat välieriin ja otteluun Venäjä – Suomi. Parhaat pelaajat saavat valita ensiksi mihin otteluun haluaa liput.

Myös tulevien viikkojen palkinnot noudattavat samaa formaattia, joten kannattaa katsastaa heti uuden viikon alkajaisiksi mitä on viikkokisan palkinnoissa tarjolla.

Kiekkogurun kokonaiskilpailussa, joka kestää siis kolme viikkoa, on tarjolla mainiot käteispalkinnot. Palkintoja tullaan jakamaan viidelle parhaalle pelaajalle, joten matsilipun lisäksi voit saada vielä aimo annoksen kahisevaa. Kokonaiskilpailun voittajalle on luvassa 2000 euroa, kakkoselle 1000 euroa, kolmoselle 500 euroa, neloselle 250 euroa ja saman verran myös skaban viidennelle.

Kampanjaan osallistuminen ja ehdot

Kampanjaan osallistuminen on erittäin helppoa, sillä siihen voi osallistua suoraan NordicBetin sivuilta löytyvän lomakkeen avulla. Alasvetovalikosta valitaan kuuteen otteluun ottelun oikea merkki ja bonuskysymykseen vielä kuudennen ottelun maalimäärä. Sen jälkeen pelaajan tulee täyttää NordicBet tilin sähköpostiosoite ja pelinimi. Sen jälkeen voit lähettää lomakkeen eteenpäin.

Muista että sinun tulee lyödä yksi vähintään 10 euron veto Liigan 20.-22.11. pelattaviin otteluihin jotta osallistut ensimmäisen viikon kilpailuun. Todennäköisesti NHL-viikolla pelaajan tulee lyödä vähintään yksi NHL-veto ja KHL-viikolla ainakin yksi KHL-veto. No, tämä on ehkä se kampanjan helpoin osuus.

Sitten ei muuta kuin osallistumaan ja voittamaan liput Nuorten MM-kisoihin ja siihen päälle vielä mukavasti riihikuivaa rahaa!

Osallistu Nordicbetin KiekkoGuru-kampanjaan täällä

Arvioi alkukauden NHL- suomalaispelaajat ja vertaa arvosanojasi muiden antamiin!

[interaction id=”564ddf1441f2d0122b85243e”]