Norja - Slovenia 4.5.2013 | Jääkiekon MM-turnaus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/04/2013
Jaa tämä...

Norja sekä Slovenia vastakkain MM-jäällä.

Norja – Slovenia, merkki 2, kerroin
Norja – Slovenia (+1), merkki 2, kerroin
Norja – Slovenia (+2), merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,28 | 6,50 | 7,25

Jääkiekon MM-turnauksen toisen pelipäivän ottelutarjontaa, Norja sekä Slovenia avaavat oman urakkansa molemmille samalla merkittävässä ottelussa. Kerroinasettelu kohteessa on mielestäni liikaa Norjan suuntaan. Slovenia nappasi helmikuussa paikan tuleviin Olympialaisiin ja voittikin koko karsintalohkon! Slovenialle MM-turnaukset ovat olleet haastavia ja kieltämättä etukäteen ajateltuna Slovenia onkin suurin putoajaehdokas tässä lohkossa.

Slovenia on joka tapauksessa potentiaalinen yllätysjoukkue ja kuten jo eilen huomasimme, turnauksen avausottelut ovat jokaiselle joukkueelle erittäin vaikeita! Näissä avausotteluissa yllätysmahdollisuudet ovat siis normaalia suuremmat. Esimerkiksi eilenhän Ruotsi hävisi omassa ottelussaan Sveitsille eikä Suomikaan onnistunut varsinaisella peliajalla voittamaan etukäteen ajateltuna selkeästi heikompaa Saksaa.

Norjalla on alla hyvä valmistautuminen tähän turnaukseen, mutta Norjaa on mahdotonta pitää näin paljon Sloveniaa parempana joukkueena. Norjaa ei kuitenkaan voi millään tavalla pitää jääkiekon suurmaana. Norjahan saa tähän turnaukseen hyvän miehistön, sillä poisjääntejä ei ole oikeastaan lainkaan. Toki kuitenkin Matts Zuccarello pelaa vielä tällä hetkellä NHL:n pudotuspelejä. Norjan puolustus on erittäin kapea aivan kuten Sloveniallakin, joten Norjallakaan esimerkiksi loukkaantumisiin ei ole varaa. Varsinkin kahden maalin tasoituksella kohde kelpaa hyvin vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas