Norwich - Manchester City 8.2.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/07/2014
Jaa tämä...

Palaako Manchester City takaisin voittojen pariin?

Norwich (+1) – Manchester City, merkki 2, kerroin 1,85 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 9,25 | 5,35 | 1,34 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Manchester City matkustaa Norwichin vieraaksi otteluun, johon on helppoa ennustaa vierasjoukkueen menestymistä. Jo sarjataulukko kertoo sen, että Norwichin sekä Manchester Cityn välillä on valtava tasoero vierasjoukkueen eduksi. Norwichin ainoa tavoite tällä kaudella on säilyttää paikka Valioliigaan myös ensi kaudeksi, kun taas Manchester City taistelee tiukasti Vaioliigan mestaruudessa yhdessä Arsenalin kanssa. Manchester City hävisi edellisellä kierroksella Chelsealle 0-1 maalein, mutta muuten vierasjoukkue on kulkenut voitosta voittoon. Itseasiassa Manchester Cityllä ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin voittojen nappaamista kierroksesta toiseen. Muussa tapauksessahan vierasjoukkueen mahdollisuudet Valioliigan mestaruuteen tulevat nopealla aikataululla menemään pieleen.

Norwichin lähtökohdat eivät normaalisti missään Valioliigan ottelussa ole helpot, mutta vielä vähemmän ne ovat realistisia Manchester Cityn kaltaista joukkuetta vastaan. Norwich ei ole vielä pystynyt tekemään edes kahtakymmentä maalia, joten se kertoo paljon kotijoukkueen surkeasta tilanteesta. Norwichin kokoonpanosta olisi jo ihan jatkoakin ajatellen yksinkertaisesti löydettävä pelaajia, jotka pystyisivät ratkaisuihin, sillä tällä hetkellä kotijoukkueen maalinteko on todella hataralla pohjalla. Käytännössä Norwichin kotiedustakaan ei ole ollut Vihreille paljoakaan hyötyä. Kahteentoista kotiotteluun neljä tappiota on sinänsä mukava suoritus, mutta se ei ole, että kotijoukkue on kahdestatoista ottelustaan omien faniensa edessä vienyt vain neljä taistelua. Tiukat ottelut eivät ole näin ollen kääntyneet Norwichin eduksi.

Norwich on kaiken kaikkiaan viiteen edelliseen otteluun viimeistellyt kaksi maalia. Mukaan mahtuu myös FA Cupin ottelu, jossa Norwich joutui olemaan täysin vastaantulijan roolissa. Näin ollen maalaisjärkeäkin saa käyttää ja tässä tapauksessa se tarkoittaa sitä, että Manchester City on syytä napata vetokupongille mukaan ja vieläpä tasoituksen kanssa. Käytännössä Norwich sekä Manchester City ovat toistensa vastakohdat. Ei ole ensimmäistäkään syytä jättää Manchester Cityä vetokupongilta pois, sillä vierasjoukkueen voitto on kierroksen todennäköisin lopputulos. Sergio Kun Aguero sekä Samir Nasri ovat edelleen sivussa Manchester Cityn vahvuudesta, mutta muutamat loukkaantumiset eivät ole vierasjoukkueen tekemistä haitanneet. Lisäksihän myös Norwich kamppailee loukkaantumisten kanssa. Kotijoukkueen erittäin rajallinen materiaali joutuu tulemaan edelleen toimeen ilman Michael Turneria sekä Jonathan Howsonia.

Veikkaussivut | Tuomas