Novokuznetsk - Jugra 21.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Joutuuko Novokuznetsk jälleen pisteautomaatin rooliin?

Novokuznetsk – Jugra, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 3,00 | 4,20 | 1,95 

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, Novokuznetsk sekä Jugra iskevät yhteen. Itäisessä konferensissa Novokuznetsk on tällä hetkellä edelleen viimeisenä, kun taas Jugra löytyy puolestaan samasta konferenssista seitsemänneltä sijalta. Kaiken kaikkiaan Novokuznetsk pelaa täysin väärässä liigassa, sillä kotijoukkue ei pysty voittoja nappaamaan. Novokuznetsk on kaiken kaikkiaan voittanut varsinaisella peliajalla kolme ottelua, joten eikö se kerro jo jotain siitä, että kotijoukkue on täysin väärässä porukassa. Varsinaisella peliajalla Novokuznetsk on hävinnyt vaatimattomasti yksitoista kertaa.

Jugra on mielenkiintoisesti aloittanut tämän kauden, sillä varsinaisella peliajalla Jugra on onnistunut nappaamaan jo peräti kahdeksan voittoa! Jugra on onnistunut kääntämään nimenomaan varsinaisella peliajalla tiukat ottelut edukseen. Jugra on ollut oikeastaan positiivinen yllätys. Täytyy myös muistaa, että vieraissa Jugralla ei ole ollut maalinteko-ongelmia. Vieraissahan Jugra on toistaiseksi viimeistellyt lähes parikymmentä maalia. Edellisessä vierasottelussa Jugra hävisi toisaalta Amuria vastaan 4-2 numeroin.

Lähtökohtaisesti Novokuznetsk on altavastaajan asemassa oikeastaan jokaisessa ottelussa tämän kauden KHL-liigassa. Novokuznetsk on osoittanut harvinaisen selkeästi sen, että materiaali eikä mikään muukaan kotijoukkueella riitä tällä kaudella. Viime kierroksella Novokuznetsk yllätti Avangard Omskin 4-3 maalein, mutta muuten tappioita on tullut ovista sekä ikkunoista. Kaiken kaikkiaan muu tulos kuin vierasvoitto olisi ehdottomasti yllätys. Jugra napataan vetokupongille ehdottomasti mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas