Novokuznetsk - Lokomotiv Yaroslavl 9.1.2014 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/09/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Lokomotiv Yaroslavlin alamäki Novokuznetskin vieraana?

Novokuznetsk – Lokomotiv Yaroslavl, merkki 1, kerroin 4,24 ComeOn
Novokuznetsk – Lokomotiv Yaroslavl ML, merkki 1, kerroin 2,95 Nordicbet

ComeOnin kertoimet otteluun 4,24 | 4,14 | 1,64 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, Lokomotiv Yaroslavl matkustaa testaamaan Novokuznetskin päivän vireen. Lähtökohtaisesti Lokomotiv Yaroslavl on vierasjäästä huolimatta tässä ottelussa selkeän ennakkosuosikin asemassa, mutta viime aikoina Lokomotiv Yaroslavlilla on ollut todella vaikeaa. Nyt olisi ennakolta surkean Novokuznetskin avulla mahdollista tehdä mahtavaa tiliä. Tämä otteluhan on Lokomotiv Yaroslavlille jo neljäs kamppailu vieraissa putkeen – jokaisesta aiemmasta kamppailusta Lokomotiv Yaroslavl on poistunut tappio niskassaan. Edellisellä kierroksella Lokomotiv Yaroslavl hävisi Sibirin vieraana 3-1 maalein. Suurin ongelma viime aikoina vierasjoukkueella on ollut se, että maalinteko ei ole toiminut. Kolmeen edelliseen otteluun Lokomotiv Yaroslavl on pystynyt tekemään ainoastaan kaksi maalia.

Novokuznetsk on materiaaliltaan KHL:n yksi surkeimmista joukkueista, mutta edellisellä kierroksella Novokuznetsk voitti vaatimattomasti liigan suurimman mestarisuosikin, SKA Pietarin 3-2 maalein sekä muutenkin viidestä edellisestä ottelustaan Novokuznetsk on varsinaisella peliajalla hävinnyt kaksi ottelua. Novokuznetsk ei materiaalissa pärjää vertailussa käytännössä kenellekään toiselle joukkueelle, mutta kotonaan Novokuznetsk on ollut yllättävän ilkeä vastustaja monellekin joukkueelle. Novokuznetskin pudotuspelihaaveet ovat menneet jo kauan aikaa sitten, mutta toisaalta Novokuznetskin kohdalla voidaan melkein lähteä sanomaan, että tuskinpa kotijoukkue itsekään ennen kauden alkua oletti, että pudotuspelit olisivat millään tavalla realismia. Novokuznetskin umpisurkeaa kautta on turhaa lähteä kaunistelemaan, mutta se kuitenkin on syytä todeta, että kotijoukkueen alakerta ei ole missään tapauksessa ollut omien faniensa edessä liigan surkeinta. Huomattavasti heikompi puolustus on ollut kotiotteluiden osalta esimerkiksi Yugralla sekä jopa erinomaisen kauden pelanneella Barys Astanalla.

Novokuznetsk nousee tässä kohteessa väkisinkin erinomaiseksi peli-ideaksi, sillä kotijoukkueellahan ei ole myöskään lainkaan loukkaantumisongelmia. Novokuznetskin materiaali ei tietenkään kestäisi lainkaan loukkaantumisia. Lokomotiv Yaroslavlin sairaslistakin on lyhyttä luettavaa, mutta toisaalta Janis Sprukts on edelleen sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta. Lokomotiv Yaroslavl kaipaisi häntä takaisin vierasjoukkueen kokoonpanoon, sillä maalinteko on ollut viime aikoina jaroslavilaisille todella vaikeaa. Edelliset viisi ottelua ovat varsinaisella peliajalla Lokomotiv Yaroslaville kaiken kaikkiaan tuottaneet ainoastaan yhden voiton, joten kyllähän tässä olisi syytä lähteä hulppeita Novokuznetskin kertoimia lähteä pelaamaan. Novokuznetskilla ei muutenkaan ole minkäänlaisia paineita tai odotuksia, sillä kotijoukkueen kausi tulee luonnollisesti runkosarjan päättymään. Kotivoitto on huikea yllätysvalinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas