Novokuznetsk - Traktor 25.1.2014 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Traktor matkustaa pisteautomaatin vieraaksi.

Novokuznetsk – Traktor, merkki 2, kerroin 1,75 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 3,75 | 4,15 | 1,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, Traktor matkustaa kuuden pisteen ottelussa Novokuznetskin vieraaksi. Ensimmäisessä lauseessa kerrottiin, että tässä ottelussa panokset ovat korkealla, mutta sillä tarkoitetaan nimenomaan juuri Traktoria. Kaiken kaikkiaan vierasjoukkueen on tästä ottelusta voitto napattava tai muussa tapauksessa pudotuspelihaaveet ovat hyvinkin nopealla aikataululla mennyttä. Novokuznetskia sekä Traktoria on turhaa lähteä edes vertailemaan, sillä joukkueiden välinen tasoero on valtavaa luokkaa vierasjoukkueen eduksi. Novokuznetsk on puhtaasti täytejoukkueen maineessa tälläkin kaudella – Novokuznetsk ei ole toistaiseksi saanut jäällä mitään järkevää aikaan. Novokuznetskin ainoa mahdollisuus on selviytyä ulos konferenssissa viimeiseltä sijalta, mutta muuten kausi on mennyt piloille jo aikoja sitten.

Traktor hävisi edellisellä kierroksella jatkojen päätteeksi Sibirille 3-2 maalein, mutta Traktorin pelivire on ollut muutenkin kadoksissa rehellisiä ollessa. Traktorin on kuitenkin tänään pystyttävä kasaamaan itsensä, sillä normaalilla peliesityksellä vierasvoitto tulee varmuudella irtoamaan. Traktor on ehtinyt KHL-uransa aikana saamaan niin hyvin menestystä, että siinä mielessä vierasjoukkueelle olisi järkyttävä takaisku jäädä kokonaan pudotuspeleistä ulos. Viisi edellistä ottelua ovat Traktorille tuottaneet uskomattomasti vain yhden voiton, mutta toisaalta Novokuznetsk on pelannut juuri edellä mainitulla tyylillä käytännössä läpi kauden. Kuudesta edellisestä ottelustaan Novokuznetsk on saalistanut jatkoajat mukaanlukien peräti yhden voiton, joten kotijoukkueen tilanne vaikuttaa jo melko täysin luovutetulta. Novokuznetsk pystyy pelaamaan käytännössä täysin paineettomassa tilanteessa, mutta ei olisi suuri yllätys, vaikka kotijoukkueen pelaajat keskittyisivät vääriin asioihin.

Traktor on pystynyt nimenomaan juuri vieraissa pelaamaan äärimmäisen paljon tasaisia otteluita, sillä viidestä edellisestä vierasottelustaan ”Traktorit” ovat hävinneet varsinaisella peliajalla ainoastaan yhden ottlelun! Traktorin kannalta lupauksia herättävää on muutenkin se, että vierasjoukkueen ei ole tarvinnut viime aikoina paljoakaan matkustella. Näin ollen Traktorin keskittyminen ei ole liiaksi valunut hukkaan matkusteluiden takia. Novokuznetsk sekä Traktor pääsevät tähän otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, joten siinä mielessä loukkaantumiset eivät ole sotkemassa kummankaan joukkueen tekemistä. Joukkueiden viisi edellistä kohtaamista ovat jokaisella kerralla menneet Traktorin eduksi ja täysin samanlaista lopputulosta on syytä odotella myös tällä kerralla. Kaikki paineethan ovat Traktorin puolella, mutta olisihan se häpeällistä vierasjoukkueen kannalta hävitä tälläisessä taistelussa KHL:n yhdelle surkeimmista joukkueista. Vierasvoitosta lähdetään liikenteeseen tai muussa tapauksessa Traktor saa syyttää ihan itseään, kun pudotuspelihaaveet ajavat karille.

Veikkaussivut | Tuomas