Oklahoma City Thunder - Minnesota Timberwolves 23.2.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Järjestävätkö Sudet jättiyllätyksen Oklahomassa?

Oklahoma City Thunder – Minnesota Timberwolves, merkki 2, kerroin 
Oklahoma City Thunder – Minnesota Timberwolves (+13,5 pistettä), merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,07 | 9,00 

Koripallon NBA:n ottelussa Oklahoma City Thunder isännöi vieraaksi saapuvaa Minnesota Timberwolvesia. Lähtökohtaisesti ottelussa on yksi suuri suosikki ja se on Oklahoma City Thunder, mutta kerroinasettelu on ehdottomasti liikaa Oklahoman suuntaan. Heti alkuun voidaankin todeta, että Oklahoma on ollut viime aikoina heikko! Kolmeen viime otteluun Oklahomalla on alla kolme tappiota. Viimeksi Oklahoma hävisi Houston Rocketsin vieraana 122-119 numeroin.

Minnesotalla on kolmeen viime otteluun alla kaksi voittoa! Itseluottamus on varmasti nousussa heikomman vaiheen jälkeen. Viime kierroksella Minnesota voitti kotonaan 94-87 lukemin Philadelphia 76ersin. Heittovoimaa Minnesotalla riittää ja ehdottomasti Minnesota pystyy haastamaan vahvempia joukkueita vieraissakin.

Minnesota ei ole antanut lainkaan helpolla voittoja Oklahomalle keskinäisissä kohtaamisissa ja oikeastaan Minnesota on ollut jopa erittäin vaikea vastustaja Oklahomalle! Kieltämättä suoraan vierasvoittoon saa Minnesota onnistua aivan täydellisesti, mutta näin selkeä suosikki Oklahoma ei ole. Tällä hetkellä Oklahoma ei ole missään tapauksessa normaalilla tasollaan.

Veikkaussivut | Tuomas