VIDEO: Olli Juolevilla on edessään lupaava tulevaisuus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 01/08/2016
Jaa tämä...

KHL-seura Helsingin Jokerit muisti pienellä palkinnolla, tänään ennen illan otteluaan, seuran omaa kasvattia ja tuoretta nuorten maailmanmestaria Olli Juolevia

Vuonna 1998 syntynyt Olli Juolevi aloitti junioreiden SM-sarjan Jokereissa kaudella 2012–2013. Ja jo vain kahden Jokeri-kauden jälkeen miehen tie vei eteenpäin yhteen maailmankovimmista juniorisarjoista Ontario Hockey Leagueen (OHL). Kausi OHL:ssä on sujunut Juolevilta todella mallikkaasti ja hän onkin ehtinyt summata puolustustehtävien lomassa 44 ottelussa mukavat 23 tehopistettä. Koko kansan Olliksi Juolevi on noussut nuorten maailmanmestaruuskisoissa viimeisen kahden viikon aikana esittämiensä loistavien otteiden vuoksi.

Loistavat otteet kiinnittivät tietenkin yleisön lisäksi seurapomojen ja valmentajien mielenkiinnon. Pukukoppikäytävällä onkin kuiskittu, että U20 Leijonat jättävä ja ensi kaudeksi Jokereiden päävalmentajaksi siirtyvä Jukka Jalonen ottaisi mielellään, Jokereiden oman KHLdraft varauksen, Juolevin joukkueeseensa. Juolevi itse kuitenkin totesi illan ottelun yhteydessä järjestetyssä haastattelussa ” Minulla ei ole vielä hinkua tulla takaisin Eurooppaan, tavoite on voittaa London Knightsin kanssa Memorial Cup. Ei tätä kautta voi yhteen pokaaliin jättää”.

188cm pitkä ja 83kg Juolevi varataan hyvin todennäköisesti NHL:n ensi kesän draftissa ensimmäiellä kierroksella. Nuorimies tiedostaakin itse, että juuri draft-tilaisuus määrittää todella pitkälle hänen tulevaisuutensa jääkiekon parissa, mutta hän silti ota siitä liikaa stressiä: ” Tässä vaiheessa minulla ei ole eikä voikaan olla mitään tietoa tulevaisuudesta. Kaikki riippuu siitä, mitä draftissa ja sen jälkeen tapahtuu. Minut varaava seura todennäköisesti ilmoittaa, missä pelaan seuraavalla kaudella”, totesi Juolevi.

Ohessa vielä erään Juolevia fanittavan Youtube-käyttäjän kolme päivää sitten kokoama highlight-video miehen otteista. Eikö tähän kaverista puhuta vielä paljon tulevaisuudessa!

Lue myös:

VIDEO: Kärppien kultakolmikko palaa SM-liigaan lauantaina

NHL-blogi: Barkovin maali venytti Floridan ennätysputkea

 

 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa