Olli Määttä joutuu leikkaukseen! - Kilpirauhasessa kasvain!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Rapakon takaa kantautui melkoinen uutispommi.

Pittsburgh Penguins tiedotti maanantaina, että Olli Määttä joutuu jäämään sivuun tositoimista neljän viikon ajaksi. Leikkaushoito ei ole koskaan mikään leikinasia, mutta tällä kertaa syy kyseiseen toimeen oli astetta järkyttävämpi.

Nuorukaisen kilpirauhasesta on nimittäin löydetty kasvain, joka aiotaan poistaa ensi viikolle ajoitetussa leikkauksessa. Määttä saa kuitenkin jatkaa pelaamista normaaliin tapaan leikkauspäivään asti.

[ Veikkaussivut tarjoaa tukun ilmiaisia vetovihjeitä illan Valioliiga-matsiin QPR-Aston VillaVoit myös poimia Veikkaushuoneelle 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Määttä sai kuulla kyseisestä diagnoosista jo harjoituskaudella, mutta on silti tahkonnut alkukaudella kovaa jälkeä Penguinsin rivistössä. Pakkilupaus on latonut seitsemässä ottelussa tehot 1+4 ja noussut samalla pingviinilauman puolustuksessa todella suureen rooliin.

– En ole ollut asiasta huolissani, sillä tiedän, että meillä on täällä erittäin hyvä lääkärihenkilökunta ja tiedän, että he tulevat huolehtimaan minusta hyvin, Määttä kommentoi tilannetta seuran Twitter-tilillä.

Se, onko kyseessä pahanlaatuinen kasvain, ei ole vielä tiedossa. Joukkueen lääkärin mukaan Määtän tilanne on kaikki asiat huomioiden hyvä.

– Vaikka kasvain olisi syöpäkasvain, emme usko hoidon vaativan kemoterapiaa tai sädetyshoitoja, Penguinsin lääkäri Dharmesh Vyas sanaili Penguinsin verkkosivuilla.

Samalla Vyas kuitenkin linjaa, että kyseessä on 85 prosentin todennäköisyydellä syöpakasvain.

– Ajattelemme ensisijaisesti tietysti Ollin hyvinvointia ja tulevaisuutta. Hänellä on erinomainen tulevaisuus edessään. Lääkärit kuitenkin kertovat, että kasvain on erittäin hoidettava, ja asia tulee kuntoon leikkauksella, kommentoi puolestaan Penguins-GM Jim Rutherford.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut