VIDEO: SM-liigan maalitykille lähtöpassit KHL-seurasta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Suomalaishyökkääjän ura tulee venäläisseurassa päätökseen.

Jääkiekon KHL-seura Vitjazin ja suomalaishyökkääjä Olli Palolan tiet eroavat, kun kuluva kausi tulee päätökseen. Asiasta uutisoi muun muuassa R-Sport.

Palola sai uransa ensimmäisen KHL-sopimuksen täksi kaudeksi, kun hyökkääjä oli pelannut erinomaisesti Tapparan vahvuudessa. Palolahan juhli kaksi kertaa putkeen sarjan maalikuninkuutta.

Vitjazissa Palolalla on ollut vaikeaa, sillä hän on saanut 27 ottelussa aikaiseksi vain viisi tehopistettä. Tapparan pelipaidassahan Palola naputteli 120 otteluun yli 90 tehopistettä.

– Palola ei täyttänyt odotuksia, niin ei vain käynyt. Tietysti me luotimme häneen, mutta homma ei toiminut. Sellaista tapahtuu jääkiekossa, seuran GM Igor Varitski totesi R-Sportille.

Teemu Eronen ja Harri Säteri saavat samaisen uutisen mukaan jatkaa Vitjazin vahvuudessa. Näin ollen ensi kaudella punaisissa pelannee ainakin muutama suomalainen. Eronen on ollut Vitjazin parhaita pakkeja tällä kaudella, joten jatkosopimusta voitiin odottaa.

Vitjazin KHL-kausi päättyy tänään, kun se kohtaa Severstalin vieraissa. Ottelu on Läntisen konferenssin jumbofinaali, joten kummallakaan seuralla ei ole enään pistetarvetta.

Palola ei tule pelaamaan ottelussa Severstalia vastaan, sillä hän on ollut loukkaantuneena viime joulukuusta lähtien.

Peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana jääkiekkosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
Teemu Selänteen TS8-ravintolisät yksinoikeudella Tokmanni-Konsernille
IS: Hjallis Harkimo halutaan ulos Jokereista?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa