Olli Palola siirtymässä Keupaan?!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 05/10/2015
Jaa tämä...

AFP PHOTO/ MARKKU ULANDER


Veikkaussivujen toimitus | Teemu  10.5.2015


Viime kaudella Mestikseen nousseen ja siellä kahdeksanneksi sijoittuneen KeuPa HT:n Twitter – tilille jysähti torstaina 07.05 melkoinen pommi. Tilille oli lisätty kuva jossa Olli Palola on joukkueen toimistolla kynä kädessä ja yllä oli kuvateksti ”Huomenna julkaistaan uusia pelaajasopimuksia, saa nähdä onko kuvassa oleva mies listoilla?!”. Sunnuntaihin 10.05 mennessä luvattuja sopimuksia ei kuitenkaan olla vielä julkaistu.

Siirto tuttuun ympäristöön?

Palolan siirto KeuPa HT:n ei olisi mahdoton ajatus, jos peilaa hieman Palolan taustaa ja Keupan ympärillä viime aikoina tapahtuneita asioita. Ensinnäkin Palola ”Keuruun Kovalchuk” on KeuPan omia kasvatteja. Lisäksi keuruulaisten päävalmentajaksi siirtynyt Tappara legenda Ville Nieminen on sekä Palolan hyvä ystävä että miehen mentori. KeuPa HT:ssa pelaa myös Olli Palolan 23 – vuotias pikkuveli Vili Palola. Eikä pidä unohtaa että Palolan SM – liiga ura sai aikoinaan vauhtia purjeisiinsa KeuPa HT:n nykyisen yhteistyöseuran Rauman Lukon riveissä.

Ehkei sittenkään?

Vaikka Olli Palolan siirto Keupa HT:n riveihin olisi varmasti jokaisen seuran kannattajan märkäuni ja kiekkoromantikkojen toive, niin se tuskin on realismia. Kaksi kertaa peräkkäin Liigan maalipörssin voittaneen Palolan ei ole oman uransa kannalta mitään järkeä siirtyä Keuruulle vaikka se voisikin tuntua tutulta ja turvalliselta. Kaiken lisäksi Palolan on jo allekirjoittanut ensi kauden kauttavan sopimuksen KHL – seura Vitjaz Tsehovin kanssa. Mystinen twiitti Keupa HT:n sivuilla koskettaneekin joko jonkinlaista markkinointiyhteistyötä Palolan ja Keupan välillä ja/tai junioreiden kiekkokoulun suojelijana toimimista.

Näet joukkueen twiitin tästä linkistä!