Olympiakos – Manchester United 25.2. | Mestareiden liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Olympiakos on ylivoimainen Kreikan Superliigassa. ManU on pelannyt mainiosti Mestareiden liigassa

Lyhyesti

-Olympiakos on ylivoimainen Kreikan Superliigassa, kakkosena oleva PAOK on jo 20 pistettä jäljessä. ManU on ollut kauden mittaan ongelmissa, viime peleissä joukkue on kuitenkin jo hieman petrannut.

-United on ollut erinomainen Mestareiden liigassa. Lohkovaiheessa se päästi vain kolme maalia eikä hävinnyt otteluakaan. Olympiakos pääsi jatkoon melko hankalasta lohkosta, jossa se hävisi kahdesti vain PSG:lle.

-Olympiakoksen Javier Saviola loukkaantui viime viikonloppuna eikä pelaa. ManU:lta puuttuvat ainakin Nani, Wellbeck ja Juan Mata.

-Kertoimista ei löydy erinomaista ylikerrointa, mutta pienellä tasoituksella Olympiakosta voi pelata tv-ottelun mausteeksi.

Vihje: Olympiakos +0.5, kerroin 1.72 10Bet

 

 

Lähtökohdat ottelulle

Olympiakos on Kreikan Superliigassa aivan omaa luokkaansa. Se on voittanut 24 ottelua ja pelannut kahdesti tasan. Muita pistemenetyksiä ei ole. Kakkosena oleva PAOK on jo kaksikymmentä pistettä perässä. Viime viikonloppuna Olympiakos voitti sarjan keskivaiheilla olevan OFI Creten tämän kotikentällä 4-0. Olympiakoksen maaliero on melko käsittämätön 78-9.

Argentiinalainen hyökkääjä Javier Saviola loukkaantui viikonloppuna eikä ole mukana Manchester Unitedia vastaan.

Mestareiden liigan lohkovaiheessa Olympiakos pelasi melko hankalassa lohkossa PSG:n, Benfican ja Anderlechtin kanssa. Joukkue hävisi vain kahdesti, molemmilla kerroilla PSG:lle. Viimeisessä kuudessatoista Mestareiden liigan kotiottelussa Olympiakoksen saldo on 12-0-4, ja se on voittanut kotonaan muun muassa Dortmundin ja Arsenalin kahdesti.

Manchester United sai kolmen voitottoman Valioliiga-ottelun jälkeen täydet kolme pistettä viime viikonloppuna voittamalla Crystal Palacen vieraissa 2-0. Voitto oli ManU:n ensimmäinen vierasvoitto tänä vuonna. Edellinen vierasottelu oli maaliton tasapeli Arsenalin Emirates-stadionilla, joten manchesterilaiset alkavat ehkä saada pikku hiljaa itseluottamusta ja otetta takaisin hankalan vaiheen jälkeen.

Manchester United on ollut Mestareiden liigassa tänä vuonna parhaimmillaan. Se ei hävinnyt lohkovaiheessa otteluakaan voittaen neljä ja pelaten kahdesti tasan. Leverkusenin ManU kaatoi vieraskentällä peräti 5-0. United päästi lohkovaiheessa vain kolme maalia.

Tammikuussa Chelseasta ostettu Juan Mata ei ole pelikelpoinen. Nani ja Danny Wellbeck ainakin ovat loukkaantuneina poissa ottelusta, todennäköisesti ovat myös Rafael ja Phil Jones.

Manchester Unitedilla on mainio historia kreikkalaisia vastaan Mestareiden liigassa. Se on voittanut otteluista kahdeksan, kaksi on mennyt tasan, eikä ManU ole vielä hävinnyt kreikkkalaisille kertaakaan. Olympiakoksen se on voittanut neljä kertaa, maaliero näissä otteluissa on ManU:lle 12-2.

Perustelut vihjeelle

Olympiakosta ei voi väheksyä. Vaikka Kreikan Superliiga ei olekaan kovatasoinen, niin parin kymmenen pisteen etumatka muihin kertoo joukkueen olevan erinomainen. Manchester United on toki parempi joukkue, ja vaikeuksien jälkeen joukkueen peli on menossa parempaan suuntaan.

Kaksiosaisten pudotuspelien luonne on se, että parempi joukkue ei ota turhia riskejä vieraskentällä ensimmäisessa osa-ottelussa. ManU lienee tyytyväinen, jos pääsee koti-otteluunsa tasatilanteesta.

United voittaa ottelun hieman useammin kuin neljä kertaa kymmenestä, ja kun Olympiakokselle antaa puolen maalin tasoituksen, niin 10Betin kerroin 1.72 on suht’ kelvollinen. Mikään erityisen mainio ylikerroin se ei ole, mutta on kuitenkin sopiva jännityksen lisääjä illan tv-otteluun.p>

Vihje: Olympiakos +0.5, kerroin 1.72 10Bet

 

Veikkaussivut | Anssi