Olympialaiset | 29.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Olympialaisissa tarjolla toinen kilpailupäivä!

Radek Stepanek – Nikolay Davydenko, merkki 2, kerroin 

Lontoon Olympialaisia, miesten tennisturnaus jatkuu ensimmäisen kierroksen otteluilla, Tsekin Radek Stepanek saa vastaansa Venäjän Nikolay Davydenkon, vastakkain ovat kaksi kokenutta pelaajaa. Kerroinasettelu vaikuttaa tässä tapauksessa todella oudolta. Stepanek on toki pelannut pirteästi, eikä Davydenkon kausi ole ollut helppo, mutta silti täytyy muistaa, että edelleen Davydenko osaa paljon tennistä. Jalat eivät kulje samalla tavalla mitä ennen, mutta Stepanekille venäläinen on ollut todella vaikea vastustaja!

Davydenko on tosiaan hallinnut selkeästi keskinäisiä kohtaamisia. Viimeiseen kolmeen kohtaamiseen venäläinen on aina vienyt voiton. Tämä on myös nyt Davydenkolle viimeinen mahdollisuus oikeasti menestyä. Uutta mahdollisuutta ei ole tulossa.

Stanislas Wawrinka – Andy Murray, merkki 1, kerroin 
Stanislas Wawrinka (+1,5 erää) – Andy Murray, merkki 1, kerroin  

Lontoon Olympialaisia, toista kilpailupäivää. Oikeastaan koko päivän kenties mielenkiintoisin kamppailu käydään Wimbledonin tenniskeskuksessa Sveitsin Stanislas Wawrinkan sekä Iso-Britannian Andy Murrayn välillä. Andy Murrayn otteluita on varmasti koko valtio odottanut innolla, joten hirveät paineet Murraylla tulee olemaan. Stanislas Wawrinka tulee antamaan Murraylle hyvän vastuksen, Wawrinka omaa erinomaisen rystylyönnin sekä muutenkin kyseessä on Sveitsin kakkospelaaja, joka omaa hyvät mahdollisuudet haastaa Murray.

Mikä mahtaa olla Murrayn tilanne? Murray ei ole pelannut otteluakaan moneen viikkoon. Esimerkiksi useampi massaturnaus on jäänyt pelaamatta, Wawrinka pelasi vain yhden turnauksen, kotiturnauksen Gstaadissa, jossa peli ei sujunut. Valmistautuminen ei mennyt Wawrinkalla kotona pelatessa ollenkaan hyvin, mutta kyllähän Murraynkin kohdalla on kysymysmerkkejä. Wawrinka on osoittanut olevansa huippuvaarallinen yllätysvalmis pelaaja. 

Brasilia – Australia, merkki 2, kerroin 
Brasilia – Australia (+10,5), merkki 2, kerroin 

Lontoon Olympialaisia, miesten koripalloturnaus käynnistyy, päivän toisessa ottelussa Brasilia saa vastaansa yllätysvalmiin Australian. Kumpikaan joukkue ei ole mukana millään tavalla sellaisella ryhmällä, jolla tavoiteltaisiin todennäköisesti mitaleita ollenkaan. Brasilia on joukkueista vahvempi, mutta mitään sen suurempaa tasoeroa ei ole joukkueiden välillä. 

Australia pääsee otteluun oikeastaan hyvistä lähtökohdista. Australia voitti edellisessä harjoitusottelussaan Ranskan, mikä kertonee hyvin, miten yllätysvalmiista joukkueesta on kysymys. Brasilian edellisestä ottelustahan on aikaa. viimeiseen kuukauteen Brasilia on pelannut vain kaksi ottelua. Ja oikeastaan molemmilla kerroillahan Brasilia on kentältä tappio niskassaan poistunut, joten Australiaa kelpaa lähteä ”yllätysvoittajaksi” hakemaan.

Veikkaussivut | Tuomas