Olympialaiset | 1.8.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/01/2012
Jaa tämä...

Tänään useita suomalaisia Lontoossa!

Gilles Simon – Juan Martin Del Potro, merkki 1, kerroin 
Gilles Simon (+1,5 erää) – Juan Martin Del Potro, merkki 1, kerroin 

Lontoon Olympialaisia, miesten tenniksen osalta päivä käynnistyy huippuottelulla ranskalaisen Gilles Simonin sekä argentiinalaisen Juan Martin Del Potron välillä. Kerroinasettelu on aivan liikaa argentiinalaisen suuntaan, mikä nostaa Simonin erinomaiseksi pelikohteeksi. Gilles Simon tunnetaan epätasaisena pelaajana, välillä tuntuu suoraan sanottuna siltä, että Simon pelaisi välillä ihan puolivaloilla mutta oikeasti pelatessaan Simon on huippuhyvä. Simon voitti ensimmäisellä kierroksella Bulgarian huippulupaavan Grigor Dimitrovin suoraan kahdessa erässä, sen jälkeen suoraan kahdessa erässä kaatui Kazakstanin Mikhail Kukushkin. Toki Del Potrokin voitti niin heikon Ivan Dodiginin kuin viimeksi Italian Andreas Seppin, mutta mielestäni Del Potro ei ole vakuuttanut täysin missään tapauksessa. Kyllähän ottelussa tarjottiin Seppille muutakin kuin tappiota.

Simon tulee varmasti liikuttamaan Del Potroa, sillä argentiinalainen on isokokoinen pelaaja, joten Simon haluaa tämän varmasti käyttää edukseen. Pelaajien viime kohtaamisesta Simon poistui voittajana 3-1 lukemin. Toki alusta on nyt eri mitä viimeksi, mutta näillä kertoimilla ranskalaisen voitolle tarjotut kertoimet kelpaavat erinomaisesti!

 

Roger Federer – Denis Istomin (+5,5 peliä), merkki 1, kerroin 

Lontoon Olympialaisia, miesten tenniksen kolmannella kierroksella Sveitsin ykkössijoitettu sekä Olympiakullasta taisteleva Roger Federer saa vastaansa Uzkebistanin Denis Istominin. Uzkebistanilainen on pelaamassa hyvää kautta, mutta on selvää, että nyt seuraavaksi tuleva este on liian suuri. Federer ei vakuuttanut ensimmäisellä kierroksella Italian Alejandro Fallaa, vaan pelasi lähinnä puolivaloilla, mutta toisessa ottelussaan Ranskan Julien Benneteauta vastaan pelasi paremmin voittaen kahdessa erässä. Istomin on puolestaan joutunut pelaamaan kaksi raskasta ottelua. Ensin Espanjan Fernando Verdascoa vastaan Istomin joutui pelaamaan kaksi erää tiebreakeihin sekä toissapäivänä Luxemburgin kovasyöttöistä Gilles Mulleria vastaan Istomin taisteli kolmieräisessä kamppailussa. Varmasti Federer on saanut siis levätä paremmin.

Federerillä on menossa yhdeksän ottelun voittoputki. Sitä ei ole voinut pysäyttää esimerkiksi Iso-Britannian Andy Murray tai Serbian Novak Djokovic. Federer pelaa suosikkipaikassaan, joten vain mestaruus kelpaa. Istomin omaa hyvän syötön, mutta sen olisi toimittava niin hyvin, ettei sellaiseen taida itse Istominkaan uskoa. Federer ottaa selkeän voiton.

 

John Isner – Janko Tipsarevic, merkki yli 23,5 peliä, kerroin 
John Isner – Janko Tipsarevic, merkki yli 24,5 peliä, kerroin 

Lontoon Olympialaisia, miesten mielenkiintoisessa kolmannen kierroksen tennisottelussa yhteen iskevät Yhdysvaltojen John Isner sekä Serbian Janko Tipsarevic. Ottelusta on odotettavissa erittäin mielenkiintoista sekä tasaista kamppailua. En arvosta henkilökohtaisesti kumpaakaan suosikin asemaan. Isner on toki heikko liikkumaan, yhdysvaltalainen on isokokoinen pelaaja ja varmasti tätä Tipsarevic tulee hyödyntämään, mutta Tipsarevicille tilanne ei ole helppo, sillä Isnerin syöttö on melkeinpä koko ATP-kiertueen paras. Isnerin syöttö on erittäin vaikeaa murtaa. Mikäli erät menevät tiebreakeihin, niissä yhdysvaltalainen on erinomainen.

Isner on voittanut molemmat ottelunsa Lontoossa suoraan kahdessa erässä. Välttämättä Isner ei ole vielä täysin vakuuttanut, mutta voitot ovat tulleet kuitenkin melko helposti. Toki serbialainenkin on pelannut hyvin, vaikka viimeksi Saksan Philipp Petzchneriä vastaan Tipsarevic hävisikin ensimmäisen erän. Lähtökohtaisesti kuitenkin nyt voidaan odotella ainakin yhtä tiebreakia ja muutenkin tasaista kamppailua!

Veikkaussivut | Tuomas