Video: Entinen Valioliiga-tähti nauttii hurjaa suosiota Montrealissa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Pohjois-Amerikan suurimmassa futissarjassa Major League Soccerissa (MLS) ottavat toisistaan mittaa lauantai-iltana Montreal Impact ja Philadelphia Union. Ottelusta tekee mielenkiintoisen se tieto, että entisen Valioliiga-tähden Didier Drogban pitäisi tehdä MLS-debyyttinsä kyseisessä ottelussa.

Ja minkälainen debyytti ottelusta onkaan tulossa norsunluurannikkolaiselle Drogballe! Montreal Impact on nimittäin ilmoittanut että heidän kotistadioninsa Stade Saputo tulee olemaan lauantaina loppuunmyyty, koska fanit palavat halusta nähdä Drogban tositoimissa. Lipunmyynti otteluun oli aivan tavanomaista aina maanantaihin asti, jolloin seura julkaisi Twitter-tilillään Drogban olevan avauskokoonpanossa. Tämän ilmoituksen jälkeen ei mennyt kuin kaksi päivää ja tuli vahvistus sille, että 20 801 katsojaa vetävä stadion on todennäköisesti lauantaina jokaista penkkiä myöden loppuunmyyty.

 

 

Koko Montreal on hullaantunut Didier Drogbasta

Perinteisesti jääkiekkokaupunkina tunnettu Montreal on ollut Drogban Chelseasta Impactiin tapahtuneesta siirrosta asti aivan hullaantunut miehestä. Vai mitä sanotte tästä miehen vastaanottokomiteasta Montrealin lentokentällä? Tunnelma on kovempi kuin Veikkausliiga-joukkue HJK:n kohdatessa Liverpoolin.

 

 

Urallaan Mestarien Liigan voittoakin juhlinut Drogba osasi myös itse ottaa faninsa haltuun muun muassa selfievideolla ja kuvilla.

 

 

 

Näyttääkin pahasti siltä, että suomalainen NHL-tähti, Montrealissa rakastettu Saku Koivu jää pian unholaan, kun kaupunkiin on saapunut uusi sheriffi…

Valioliiga on saatu vauhdilla käyntiin! Sarja jatkuu jälleen perjantaina mielenkiintoisella kuuden ottelun kierroksella. Tsekkaa jo nyt parhaat kertoimet Nordicbetilta!

Lue myös:
VIDEO: Kenet näistä UEFA valitsee Euroopan parhaaksi?

FC Interille mielenkiintoinen vahvistus saksalaisseurasta

 

unibet