Onko hän Valioliigan tämän kauden floppien floppi?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Onko hän Valioliigan tämän kauden floppien floppi?

Laatujulkaisu Bleacherreport julkaisi mielenkiintoisen listan tämän kauden liigan floppipelaajista. Makuasioistahan ei pitäisi kauheasti kiistellä, mutta kyllähän tällä kaudella useampi pelaaja on vetänyt sieltä riman alta jo useammassakin ottelussa. Monelle Valioliigan suurkuluttajalle nämä nimet ovat tuttujakin tutumpia, mutta vielä on kautta jäljellä.

Jos loukkaantumiset voidaan laskea flopitteluksi, on Jack Wilshere ollut tällä kaudella lasaretissa enemmän kuin tarpeeksi. Toivottavasti kausi kääntyy paremmaksi ja paikat kestävät. Tom Cleverleyltä odotettiin mansikoita kun hän siirtyi Manusta Aston Villaan, mutta samaan mutaan mies on vajonnut kuin muutkin Villan pelaajat.

Myös Evertonin Tim Howardilta odotettiin paljon upeasti menneiden MM-kisojen jälkeen, mutta joissain otteluissa pallot ovat livahtaneet joissain otteluissa liian helposti selän taakse. Entäs sitten Mario Balotelli? 16 miljoonan punnan mies ei ole saanut aikaiseksi kuin kivoja Instagram –kuvia ja kuohuntaa pukukopissa. Aika kallis maskotti.

Radamel Falcaon tulo Manuun piti olla se viimeinen niitti Manun mestaruudelle, mutta mitä vielä. Radamel lähetettiin jopa junnujengiin hakemaan hieman itsetuntoa ja maalivainua, selkeä pettymys tälle kaudelle. Ihme jos Falcaon lainapestiä jatketaan edes päivällä. Myös Tottenhamin Emmanuel Adebayor on ollut todella varjojen mailla. Yleisön lemmikki ei ole järkyttävästi maaleilla kuitenkaan mässäillyt, joten viekö tie kauden jälkeen esimerkiksi Jenkkeihin?

Kuka on siis kauden floppi? Näistä pelaajista varsinaiseksi floppien flopiksi voisi nimittää Balotellin. Netissä on kuitenkin viime aikoina kiertänyt mainio kuva, jossa verrataan Manchester Unitedin tähtikolmikkoa Tottenhamin Harry Kaneen. Tässä kohtaa ei kuitenkaan voida puhua että Manun kolmikko olisi floppi vaan että Harry Kane on ollut ihan avotulena koko kauden.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut