oscar palkinnot 2018, kertoimet ja vedonlyönti veikkaussivut

Maanantai 5.3. yön jännityskohteena Oscar-patsaat ja palkitut!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 16/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Elokuva-alan suurin palkintogaala järjestetään ensi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Los Angelesissa jaetaan legendaariset Oscar -patsaat ja nyt on vuorossa jo peräti 90. kerta kun elokuvamaailman kerma kokoontuu jakamaan leffa-alan parhaat palkinnot. Ja kun tässäkin hommassa saadaan voittajat, niin luonnollisesti näistä voi myös lyödä vetoa.

Useimmissa eri palkintokategorioissa näyttää olevan omat ennakkosuosikit ja vahvat sellaiset, mutta koska kyseessä on Oscar-gaala, yllätyksiin kannattaa varautua. Parhaan elokuvan palkinnosta taistelevat Three Billboards Outside of Ebbing (Unibet 1.91) ja The Shape of Water (2.75) omaavat pienimmät kertoimet. Todellinen yllätys olisi jos palkinto menisi näiden kahden ulkopuolelle, Lady Bird (13.00), Get Out (15.00) ovat toki siinä hollilla, mutta mahtava Dunkirk (34.00), Call Me By Your Name (101.00), Darkest Hour (101.00), Phantom Thread (101.00) ja The Post (101.00) ovat aivan liian pitkällä takamatkalla.

Gary Oldman tulee pokkaamaan Oscarin, vai tuleeko?

Pääset myös lyömään vetoa parhaasta miespääosan näyttelijästä ja luonnollisesti myös naispääosan näyttelijästä. Kertoimien perusteella Gary Oldmanin suoritus Darkest Hour -elokuvassa on ollut niin vakuuttava että pysti tulee. 1.04 kerroin Unibetillä vahvistaa asiaa ja täytyy myöntää että kyllähän tuo rooli oli mieheltä vakuuttava. Samoin kuin paras naispääosa Oscar-suosikin esittäjän, Frances McDormandin rooli Three Billboards Outside of Ebbing -elokuvassa, Unibet lupaa hänelle kertoimen 1.05. Hienoja rooleja oli myös pahimmilla kilpakumppaneilla, mutta tässä kohtaa pitää sanoa että oikeaan osoitteeseen ovat pokaalit menossa.

Toki miespääosan Oscar-patsaan olisi voinut antaa elokuvauran lopettavalle Daniel Day Lewisille elokuvasta Phantom Thread, mutta ei suoritus sittenkään pärjää Gary Oldmanin Winston Churchillille tai parille muulle nimelle. Samoin Saoirse Ronan (Lady Bird, kerroin 13.00) ja Sally Hawkins (The Shape of Water, kerroin 21.00) tekivät hienot roolisuoritukset, mutta kun suorituksia akatemia-laseilla katsoo, niin voittajasta ei pitäisi olla epäselvyyksiä.

Guillermo del Toro vie parhaan ohjaajan Oscarin

Parhaan ohjaajan palkinto on yhtä reippaasti menossa Guillermo del Torolle kuin pääosa-Oscarit. Christopher Nolanin Dunkirk oli ilmestyessään vahva ehdokas Oscarille, mutta The Shape of Water vie ainakin Unibetin kertoimissa voiton. (1.10 – 8.00).

Suurimmassa osassa palkintokategorioita kertoimet näyttävät hyvin mikä mahtaa olla suosikki missäkin kategoriassa, kaikkein tasaisimmat kertoimet Oscar-vedonlyöntiin näyttävät olevan parhaan alkuperäisen käsikirjoituksen Oscarista, jossa kolmella ensimmäisellä ehdokkaalla on kertoimet 1.25 yksikön sisään. Tsekkaa ehdokkaat ja lyö vetoa!

Oscareissa palkintoja jaetaan useassa palkintokategoriassa ja kaikkiin kertoimet löydät mm. Unibetiltä. Voit myös lyödä vetoa siitä, kuka mahtaa olla se viimeinen kasvo, joka näytetään legendaarisessa In Memoriam osuudessa viimeisenä. Tässä kuuden suosikin kertoimet.

Sir Roger Moore 2.25

Heather Menzies 5.00

Harry Dean Stanton 7.50

Chuck Berry 11.00

David Cassidy 11.00

Fats Domino 11.00

Voit betsata myös jenkkipressa Donald Trumpin tweettien määrästä Oscar-gaalan aikana, yli 2.5 tweettiä toisi rahat takaisin kertoimella 2.5 takaisin. Ja mikäli houstaaja Jimmy Kimmel mainitsee sanat ”Trump”, ”Donald Trump” tai ”President Trump” gaalan aikana yli 2.5 kertaa, tulee rahat takaisin kertoimella 1.75. Betsien paikka?

Silmäätekevien gaalapuserrusta pääset seuraamaan suorana lähetyksenä Yle Teemalta jo 1.30 alkaen, tuolloin vuorossa punainen matto ja poseeraukset. Varsinainen gaala starttaa n. klo 03:00. Jännitä mukana ja muista laitaa betsit kehiin.

Kaikki parhaan elokuvan Oscarin ehdokkaat löytyy tästä trailerinivaskasta:

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?