VIDEO: Ossi Väänänen lopettaa uransa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Konkaripuolustaja on tehnyt kovan päätöksen.

Jääkiekon KHL:ssä Jokereiden vahvuudessa viime kaudella pelannut Ossi Väänänen on päätynyt ratkaisuun, joka on vaikea: Ura on tullut päätökseen. Konkaripuolustajan uran lopettamispäätöksestä KHL-joukkue tiedottaa verkkosivuillaan.

Väänäsestä kertovassa tiedotteessa mainitaan esimerkiksi, että konkaripakki teki lopettamispäätöksen vammojen värittämien kahden kauden jälkeen. Viime kaudellakin puolustaja pelasi kuudessa ottelussa, joten loukkaantumisia on ollut valitettavan paljon.

-Parin viime vuoden aikana olen ollut loukkaantuneena enemmän kuin koskaan. On tullut aika mennä terveys edellä ja kuunnella niin omaa kroppaa kuin lääkäreitä. Terveys ei kestä enää huippujääkiekkoa ja sitä tasoa, jota itseltäni vaadin, Väänänen kertoi tiedotteessa.

-Olen erittäin ylpeä saadessani aloittaa ja lopettaa urani rakastamassani seurassa Jokereissa, joka on maailmanluokan organisaatio kaikkine työntekijöineen ja faneineen. Se on toinen kotini.

Väänänen on pelannut Suomessa vain Jokereissa. 18-vuotiaana helsinkiläisryhmän SM-liigan joukkueeseen noussut Väänänen voitti toisella kaudella seuran riveissä hopeaa. NHL:ssä suomalainen pelasi puolestaan kaikkiaan 479 runkosarjapeliä tehden tehopisteitä 13+55=68 kappaletta. Pudotuspeleissä hän esiintyi 20 kertaa.

Seuraotteluiden lisäksi Väänänen pelasi Suomen maajoukkueen paidassa yhteensä 140 ottelua tehoin 2+24=26. Maajoukkueuran varrelta Väänänen keräsi tililleen olympiapronssia, MM-kultaa, -hopeaa ja -pronssia. Saavutukset ovat siis komeita.

Tsekkaa videolta Väänäsen parhaita paloja:

 

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana jääkiekkosarjojen tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkoliigojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Jokereiden tiedote

Lue myös:
Hurricanes-leirillä näytönpaikan saanut nuorukainen käytti tilaisuutensa hyväksi
Saako Suomi ensi kauden päätteeksi Calder Trophy voittajan?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa