Senators, Rangers ja Red Wings vahvistuivat vähiten vapailta markkinoilta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 07/05/2016
Jaa tämä...

Heinäkuun 1. päivä räjäytti siirtomarkkinat rapakon takana maailman suurimmassa ja kauneimmassa jääkiekkoliigassa NHL:ssä. Joukkueiden nokkamiehet eli General Managerit tekivät kesä-heinäkuun vaihteessa rajoittamattomien vapaiden agenttien kanssa sopimuksia, jotka saattavat määrittää sen muistetaanko heidät seurahistoriikissa neroina, jotka toivat kannun kaupunkiin vai epäonnistuneina liikemiehinä. Veikkaussivut.com esitteleekin tänään kolme seuraa joiden peliliikkeet näyttävät äkkiseltään epäonnistumisilta.

Ottawa Senators

Ruotsalaispuolustaja Erik Karlssonin tähdittämä Ottawa Senators ei yhdessä GM:nsä Pierre Dorlonin juurikaan henkseleitä paukutellut viikonvaihteen sopimusrumbassa. Toki seura hankki lyhyessä ajassa peräti kuusi pelaajaa: Mike Blunden, Michael Kostka, Phil Varone, Max McCormick, Casey Bailey ja Chad Nehringin, mutta näiden kaikkien herrojen odotetaan aloittava kausi Ottawan farmiseurassa Binghamton Senatorsissa. Toki Dorlon itse on todennut, että lähes kaikki heidän havittelemat pelaajat ovat vielä vapailla markkinoilla, mutta kun mietitään että viikonloppuna tehtiin yli 100 pelaajasopimusta, joiden arvo on yli 630 miljoonaa dollaria, niin on vaikea nähdä seuran tavoittelevan mitään suuria nimiä enää tässä vaiheessa.

New York Rangers

Toinen Ottawa Senatorsin kanssa matalaa profiilia siirtomarkkinoilla pitänyt seura on New York Rangers. Seuran omien fanien mielestä Rangers piti jopa turhan pientä ääntä itsestään viikonlopun hulinoissa. Toki seura teki sopimukset Michael Grabnerin ja Nathan Gerben kanssa, mutta ilman todellista tasonnostoa herroilla ei ole käyttöä Isossa omenassa. Grabner pelasi viime kauden Torontossa, jossa mies iski uransa tähän asti heikoimmat tehot 9 + 9 = 18 vaikka pelattuja otteluja kertyi vyölle peräti 80. Gerbellä ei sujunut juurikaan sen paremmin, sillä mies pelasi Carolinassa vain 47 ottelua tehoin 3 + 4 =7. Mutta mene ja tiedä vaikka nämä hyökkääjät puhkeaisivat uudelleen kukkaan ja toisivat vielä paljon iloa New Yorkiin. Twitterissä useat seuran fanit kuitenkin pyörittelivät epäuskoisina silmiään seuran tekemiselle.

Detroit Red Wings

Detroit Red Wingsillä ja sen GM:llä Ken Hollandilla oli vain yksi tavoite vapailta markkinoilta, Steven Stamkos. Tampa Bayn kultakimpale päätti kuitenkin jäädä Kaliforniaan ja näin ollen Detroitin Datsyuk kaupan myötä vapautunut cap hit jäi käyttämättä. Autokaupungin nokkamiehet eivät saaneet poimittua markkinoilta haaviin yhtään isoa kalaa vaan käyttivät pelimerkkinsä sen sijaan Minnesota Wildin ulosostamaan Thomas Vanekiin ja sekä Steve Ottiin, joista jälkimmäinen ei onnistunut viime kaudella St. Louis Blues paidassa yhtään kertaa. Ei aivan Stamkosiin verrattivia pelaajia… Teki Detroit toki myös onnistuneen kaappauksen, kun se houkutteli seuraan tanskalaisen Frans Nielsenin. Kolme edellistä kautta New York Islandersin kapteenistoon kuulunut Nielsen on loistava pelaaja, jolta odotetaan vähintään yhtä paljon tehoja punasiivissä kuin Islanders-paidassa.

Lue myös:

VIDEO: JOHN ALBERT SIIRTYY KÄRPPIIN

VIDEO: PATRIK LAINEELLE NHL-SOPIMUS

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa