Ottawa Senators - Vancouver Canuks 29.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Vancouver vieraissa Senaattoreiden kimppuun.

Ottawa Senators – Vancouver Canuks, merkki 2, kerroin
Ottawa Senators – Vancouver Canuks ML, merkki 2, kerroin

Expektin kertoimet otteluun 2,65 | 3,75 | 2,35

 

 

Läntisen konferenssin yhdeksäntenä oleva Vancouver Canuks matkustaa jääkiekon NHL:n ottelussa Ottawa Senatorsin vieraaksi. Itäisestä konferenssista Ottawa Senators löytyy sijalta kymmenen. Lähtökohtaisesti Ottawa Senatorsin kotiedusta huolimatta otteluun on helppo nostaa vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Vancouver Canuks. Ottawa Senators voitti edellisellä kierroksella Washington Capitalsin 4-6 maalein, mutta kaiken kaikkiaan viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet vain kaksi voittoa. Ottawa Senatorsin puolustus on ollut hyvin ailahtelevainen sekä haavoittuvainen oikeastaan läpi alkukauden.

Vancouver Canuksin ottelut ovat olleet läpi alkukauden maalin pelejä suuntaan tai toiseen, edellisestä viidestä ottelustaan Vancouver Canuks on pystynyt saalistamaan voiton, mutta kahdesti mukaansa Vancouver Canuks on saanut sentään myös pisteen ottelua kohden. Vancouver Canuks hävisi viimeksi kotonaan jatkojen päätteeksi Los Angeles Kingsiä vastaan 2-3 maalein ja tosissaan vierasjoukkue on pelannut viime aikoina valtavasti otteluita maalin tai korkeintaan kahden maalin erolla. Materiaaliltaan Vancouver Canuks on erittäin laadukas ja tilannetta alleviivaa se, että vierasjoukkue ei kärsi lainkaan loukkaantumisista. Tähänkin otteluun vierasjoukkue tulee matkustamaan oikeastaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Jordan Schroederia lukuunottamatta.

Vancouver Canuks on äärimmäisen hyvin puolustava joukkue kuten vierasjoukkueen otteluiden maalimääristäkin sen jokainen huomaa. Vancouver Canuksia vastaan maalinteko on erittäin vaikeaa. Ottawa Senatorsille edellisen kierroksen kuusi tehtyä maalia on tietenkin erinomainen suoritus, mutta lähtökohdat eivät missään tapauksessa anna syytä olettaa, että tässä ottelussa samanlaista juhlaa olisi kotijoukkueen osalta tiedossa. Ottawa Senatorsin kannalta hieno juttu on se, että loukkaantumisia ei ole tähän otteluun lähdettäessä lainkaan, mutta etua ei tosissaan kotijoukkue saa, sillä Vancouver Canuksinkin tilanne on yhtä loistava. Kahteen edelliseen kotiotteluun Ottawa Senatorsille ollaan tehty kahdeksan maalia ja se on aivan liikaa. Vancouver nostetaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas