Oulun Kärppien jenkkipakki lähtökuopissa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 08/03/2015
Jaa tämä...

Spang lähdössä

Oulun Kärpät aloitti maanantaina joukkueharjoitukset tulevaa Liiga-kautta varten. Hallitsevan mestarin ensi kauden kokoonpano alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan, mutta muun muassa jenkkipuolustaja Dan Spangin ympärillä on pyörinyt siirtohuhuja.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho vahvistikin SuomiKiekko-sivustolle, että Spang on vaihtamassa maisemaa. Ahon mukaan puolustajalle etsitään parhaillaan uutta seuraa. Spang ei osallistunut ollenkaan joukkueen ensimmäisiin harjoituksiin.

31-vuotias Spang pelasi viime kaudella pudotuspelit mukaan lukien yhteensä 69 ottelua tehoin 2+11=13. Mies on edustanut Suomessa Kärppien lisäksi HPK:ta ja SaiPaa. Nähtäväksi jää, jatkuuko puolustajan ura edelleen Liigassa.

Joukkueen ulkomaalaisista Patrick Davis ja Ryan Glenn ovat jo ehtineet solmia tulevalle kaudella uudet sopimukset. Davis matkaa Kuopioon ja Glennin ura jatkuu Sparta Prahan riveissä.

Kärpät tiedotti viime viikolla, että se on tehnyt puolustaja Atte Pentikäisen kanssa kahden kuukauden try-out-sopimuksen, joten joukkue on jo vahvistanut puolustustaan, sillä Vili Saarijärvi ei palaakaan vielä Pohjois-Amerikasta Ouluun.

Hallitsevan Suomen mestarin ensimmäiset joukkueharjoitukset keräsivät jo mukavasti väkeä, sillä hallilla oli noin 500 silmäparia ihmettelemässä menoa.

Unibet tarjoaa jo nyt voittajakertoimet tulevalle Liiga-kaudelle! Viekö Kärpät jälleen pytyn?

Lue myös:
Arsenalille Community Shieldin mestaruus!
ManU-käskijältä lähtölupa supertähdelle!