VIDEO: Ovie otti oman paikkansa - Kahdella osumalla maalipörssin kärkeen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Nordicbet erikoisbonus /

Penguins oli vaisulla pelipäällä Capitalsin vieraana.

Washington Capitalsin venäläistähti Alexander Ovechkin siirtyi viime yön kahdella maalillaan NHL:n maalintekijätilaston kärkipaikalle. Oviella on nyt 13 maalia viimeisestä 13 ottelusta, ja koko kaudella hän on viimeistellyt jo 29 maalia. Ovechkin on tähän mennessä voittanut maalikuninkuuden jo neljä kertaa ja nyt näyttäisi olevan jo kolmas perättäinen tulossa.

– Mielestäni pelasimme alusta saakka hyvin koko 60 minuuttia. Ensimmäinen maali oli todella iso…Emme antaneet heille juuri mitään. Holtby pelasi uskomattoman hyvin. Tämä oli tavallaan tarvitsemamme tasonnosto, Ovechkin totesi ottelun jälkeen lehdistölle.

Itse ottelussa Washington Capitals vei kotonaan Pittsburgh Penguinsia miten tahtoi. 4-0 kotivoitto oli jo toinen Pittsburghin nollaus Washingtonille tällä kaudella. Pittsburgh oli odotetusti nostanut alavartalovamman vuoksi All-Star-matsista vetäytyneen Sidney Crosbyn takaisin kokoonpanoon. Hänestä ei kuitenkaan juurikaan apua ollut. Crosby pelasi lähes 20 minuuttia, sai vedettyä kolmesti kohti maalia ja hävisi peräti 17 aloitusta 24:stä.

Katso matsin maalit tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut