Tässä jalkapallomaailman ja fantasiamaailman oudoimmat yhdennäköisyydet

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Tiedätte varmasti sen tunteen kun katsotte jotain urheilijaa, julkkista tai satuhahmoa, ja ajattelette että kylläpä tuo näyttää kovasti joltain toiselta julkisuudesta tutulta henkilöltä. Näitä ”identtisiä” kaksosia löytyy välillä hyvin yllättävistä paikoista. Veikkaussivut.com julkaiseekin tänään kahdeksan jalkapalloilijan kuvat ja heidän naamakaksosensa. Osa on hauskoja oivalluksia ja osa varmasti jo vanhoja tuttuja, mutta kertaus on opintojen äiti.

Phil Jones – Muppet Shown Beaker

Manchester Unitedin peliä katsoessa ei voi koskaan olla varma, että näkikö kentällä ensi vilkaisulla puolustaja Phil Jonesin vai yhden Muppet Show’n legendaarisista hahmoista. Yhtenään auki oleva suu, ja pelonsekaiset silmät luovat yhden näköisyyttä näille kahdelle herralle.

David Luiz – Sideshow Bob Simpsoneista.

Old but gold. Brasilialainen käkkäräpää David Luiz ja Simpsonien rikoksiin taipuvainen Sideshow Bob ovat olleet jo vuosia esillä internetissä siitä syystä että he ovat kuin kaksi marjaa.

Ronaldinho – Jar Jar Binks Star Wars 

Niin ikään brasilialainen pallotaituri Ronaldinho on tullut tutuksi taitojensa lisäksi suurista silmistään. Tästä syystä onkin täysin reilua verrata häntä Star Wars hamo Jar Jar Binksiin.

Mats Hummels – Orlando Bloom

Borussia Dortmundin puolustaja Matts Hummels ei ole varmasti lainkaan pettynyt siihen, että hänet saatetaan välillä sekoittaa yhdennäköisyyden vuoksi Hollywood-tähti Orlando Bloomiin.

Mesut Özil – Enzo Ferrari

Arsenalin keskikenttäpelaajan Mesut Özilin ja Ferrarin perustajan Enzo Ferrarin yhdennäköisyys on jotain todella maagista. Miehet ovat todellisia kaksoisolentoja. Asiasta tekee vielä mystisemmän se seikka, että Özil syntyi vain kaksi kuukautta Ferrarin kuoleman jälkeen…

Vincent Kompany – Megamind

Kyllä! Näit aivan oikein. Manchester Cityn kapteeni Vincent Kompany on jalkapallokenttien ulkopuolella rikollisnero Megamind!

Andre Schurrle – Elias Vaara (Ihmeperhe)

Saksalainen hyökkääjä Andre Schurrle on saanut epäkiitollisen kunnian muistuttaa 10 – vuotiasta animoitua supersankaria. Ihmeperhe elokuvsta tutun pojan Elias Vaaran erikoiskyky oli liikkua erittäin nopeasti, mikä sopii yksiyhteen vikkelä jalkaisen Schurrlen kanssa ulkonäöllisten seikkojen lisäksi.

Alex Oxlade Chamberlain – A Teenage Mutant Ninja Turtle

ox

Alex Oxlade Chamberlain ja Teini-ikäinen mutantti ninjakilpikonna on ehkä erikoisin yhdennäköisyys mitä on tähän mennessä keksitty. Yhdennäköisyys on kuitenkin hämmästyttävän suuri eikä sitä voi kieltää!

Tänään pelataan jälleen monta ottelua niin Engalnnin Valioliigassa kuin Espanjan La Ligassakin. Käy katsomassa päivän peleihin parhaat pelikohteet Unibetin sivuilta. Tsekkaa myös koriskampanja!

Lue myös:

VIDEO: Futispomot rankkasivat Messin paremmaksi kuin Ronaldon

Hans Backen ja Huuhkajien MM-karsinta urakka on selvillä

unibet tarjous
VAIN 28.10 ASTI!
unibetin uusi logo.
TEHOSTETUT NBA-KERTOIMET!
Pelaa