Löydä parhaat diilit Mestarien Liigan finaaliin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/05/2015
Jaa tämä...

Mestarien Liigan finaali – vedonlyöjien kultasuoni

2015_UCL_Final_Visual_IdentityMestareiden liigan finaalista on jälleen tulossa huima näytös. Espanjan FC Barcelona jahtaa triplaa, sillä on jo tältä kaudelta voitettuna Espanjan La Liga sekä Espanjan cup, Copa del Rey.

Juventus on pitkästä aikaa finaalissaSe on hallinnut ylivoimaisesti Italian Serie A:ta, mutta ylivoima ei ole vielä näkynyt Euroopan kentillä. Edellisen kerran Juve oli Mestareiden liigan loppuottelussa kaudella 2002-2003, jolloin se hävisi AC Milanille rangaistuslaukauksilla.

Barcelona on ottelussa selkeä suosikki, esimerkiksi Bet365 antaa Barcan mestaruudesta kertoimen 1.33 ja Juventuksen mestaruudesta kertoimen 3.40. Ottelu ei missään nimessä ole näin paljon Barcelonan ylivoimaa, joten hyviä vetokohteita finaalista kyllä löytyy.

Barcelona pääsee otteluun parhaalla kokoonpanolla, joukkueessa ei ole loukkaantuneita eikä pelikiellossa olevia pelaajia. Juventuksen toppari Giorgio Chiellini loukkaantui harjoituksissa eikä siten pelaa. Näin yksi odotettu kohtaaminen jää väliin. Barcan uruguaylainen Luis Suarez aiheutti viime kesän MM-kisoissa suuren kohun puremalla italialaista Chielliniä olkapäähän.

Useat vetofirmat antavat finaaliin erikoistarjouksia.


bet365Bet365  lupaa asiakkailleen riskittömän live-vedon, jos nämä lyövät otteluun vedon ennen pelin alkua. Vedonlyöjän on laitettava veto finaaliottelusta ennen pelin alkua, ja sitten pelin alkamisen jälkeen on lyötävä live-veto. Jos live-veto häviää, niin Bet365 palauttaa tämän panoksen saman suuruisena kuin suurin ennen ottelua lyöty veto.  Hae Bet365 tarjous täältä

 

NordicBet_blueNordicBet  järjestää finaalin yhteydessä suuren kilpailun, jonka voittaja vie 10 000 euron palkintopotin. Vedonlyöjän on vain lyötävä mikä tahansa vähintään 10 euron suuruinen veto finaaliin, jonka jälkeen hän voi osallistua kisaan. Kisassa pitää vastata viiteen kysymykseen, jotka koskevat loppuottelua, kuten esimerkiksi kuinka monta kulmapotkua ottelussa tulee tai tuleeko varsinaisella peliajalla rangaistuspotku.  Osallistu NordicBetin palkintopottiin täällä

 

comeonCome on  antaa lisärahaa vedonlyöjille, jos Barcelonan Leo Messi tekee maalin ottelussa. Vedonlyöjän on lyötävä vähintään 50 euron veto minimikertoimella 1.75. Veto on lyötävä singlenä ennen ottelua. Jos Messi osuu maaliin, niin Come On jakaa 10 000 euroa niiden kesken, joiden veto osui. Osallistu ComeOn:in kisaan täällä

 

expektExpekt antaa vedonlyöjälle hävityn vedon takaisin 50 euroon saakka, jos vedonlyöjän valitsema ottelun ehto osuu kohdalleen. Vaihtoehtoina ovat ”Messi tekee ensimmäisen maalin”, ”Tevez tekee ensimmäisen maalin” tai ”Ottelu menee jatkoajalle”. Rahat saa takaisin, jos on lyönyt hävityn vedon tulosveikkaukseen, puoliaika/lopputulos -veikkaukseen tai ensimmäinen maalintekijä -veikkaukseen.
Hae Expektin spesiaali täältä

 

betsafeBetsafe on nostanut kerrointa kolmesta neljään sille, että Barcelona voittaa ja molemmat tekevät maalin. Se on kolmasosan aikaisempaa kovempi kerroin, ja alkaa jo lähennellä pelattavaa.
Hae Betsafen nostettu kerroin täältä

 

sportingbetGR2SportingBet tarjoaa uusille asiakkaille 50 euron ilmaisvetoja. Avaa tili, aseta veto, ja jos se häviää, niin SportingBet antaa uuden vedon ilmaiseksi 50 euroon saakka. Ota Sportingin 50€ ilmaisveto täältä

 

Nordicbetillä voit ansaita 10,000€ Mestarien Liigan Finaalista!