Paris Saint-Germain hankki AS Monacon supertähden

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 09/01/2017
Jaa tämä...

Paris Saint-Germain teki sen taas. Qatarilaisrahalla pyörivä joukkue teki Neymar Jr. jälkeen kesän toisen kohuhankinnan värväämällä AS Monacon nuoren ranskalaistähden, Kylian Mbappen, riveihinsä vuoteen 2022 asti ulottuvalla sopimuksella.

Superlahjakkaan pelurin diili käynnistyy ensin vuoden mittaisella lainapestillä. Jos ja kun 18-vuotias Mbappe jatkaa loistoaan futiskentillä niin pariisilaisjättiläinen saa ostaa pelaajan omakseen ensi kesänä neljän vuoden mittaisella sopimuksella. Mahdollinen kauppasumma on tiedettävästi 180 miljoonaa euron luokkaa, joka tekisi miehestä futishistorian toiseksi kalleimman pelaajan, brassitähti Neymarin vanavedessä.

Mbappe nousi toden teolla suuren yleisön tietoisuuteen viime kaudella. Mies muun muassa debytoi Ranskan maajoukkueessa ja nakutti AS Monacon paidassa 44 ottelua, joissa hän viimeisteli yhteensä 26 maalia ja antoi 14 maalisyöttöä. Mbappe johdatti ruhtinaskunnan ylpeyden myös hienosti aina Mestarien liigan välieriin asti, jossa Juventus oli vahvempi yhteismaalin 4 – 1.

Lue myös:

DEMBELE LÄHTI BARCELONAAN

HUIPPUKOMEITA MAALEJA! JA VIELÄ KAKSI SAMAAN PELIIN!