Parma - AS Roma 16.9.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko AS Roman vakuuttava alkukausi?

Parma – AS Roma, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,10 | 3,20 | 2,33 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa vastakkain asettuvat Parma sekä vieraaksi saapuva AS Roma. Molemmat joukkueet ovat toistaiseksi pelanneet kaksi ottelua ja tämä otteluhan itseasiassa päättää kolmannen kierroksen. Parma ei ole alkukaudella vielä voittoa napannut, alla on tasapeli Chievoa vastaan sekä Udineseä vastaan tappio. AS Romahan on voittanut tähän mennessä Veronan sekä Livornon, joten AS Roman alkukausi on ollut vakuuttavaa jälkeä. AS Roma on materiaaliltaan huomattavasti Parmaa laadukkaampi, joten lienee selvää jokaiselle, että AS Roma lähtee tähänkin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

AS Roma pelasi kesän aikana niin hyvin harjoitusotteluissa, että tosissaan tällä kaudella AS Romalla on oikeastaan kaikki mahdollisuudet olla taistelemassa parhaimmillaan jopa Italian liigan mestaruudesta! AS Roma tunnetaan yleensä erittäin epätasaisena joukkueena, mutta alkukauden aikana siitä ei ole ollut tietoakaan. Otteluohjelma on ollut AS Romalle toistaiseksi kohtalaisen helppo, mutta sarjanousijat ovat aina yllätysvalmiita varsinkin näin kauden ensimmäisissä otteluissa.

AS Roma on aikaisemmilla kausilla ollut Parmalle erittäin hankala vastustaja ja tulee sitä olemaan myös tällä kertaa. Materiaalietu on erittäin huomattava AS Roman eduksi ja samallahan itseluottamus AS Romalla on varmasti korkealla. Lähtökohtaisesti vierasvoittoa on syytä tässä tapauksessa lähteä ennustamaan. AS Roma on ehdottomasti vahvoilla kolmen pisteen suhteen.

Veikkaussivut | Tuomas