VIDEO: Golf ja junnukiekko - Eväät Patrik Laineen 50 maalin kauteen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 09/07/2017
Jaa tämä...

Maailman kovin kiekkoliiga NHL on jo melkein teksti-TV:n sivulla 235. Ensimmäiset tulokset pamahtavat eetteriin 5.10.17 kun suomalainen Patrik Laine kohtaa Winnipeg Jetsin kanssa verivihollisensa, Auston Matthewsin johtaman, Toronto Maple Leafsin.

Molemmat nuoret herrat debytoivat viime kaudella kiekkomaailman kirkkaimmissa valoissa ja voi pojat kuinka hyvin sekä Laine että Mattthews selvisivätkään tulokaskauden tulikasteistaan. Mutta mitä ensi kausi tuo tullessaan? Odotukset ovat kovat, mutta voiko esimerkiksi Pate paukuttaa enää enemmän maaleja, nyt kun kaikki tietävät miehen vaarallisuuden?

Laine itse tuntuu olevan itsevarma ja valmis kauteen. Mies onkin hionut kuntoaan ja osumatarkkuuttaan muun muassa viheriöllä puttaamalla palloa reikään. Laine on nimittäin löytänyt golfin tasapainottamaan jatkuvaa treenaamista ja jääkiekkoilijan arkea. ”Ei tarvitse paljon miettiä jääkiekkoa tai muutakaan. Se on ollut rentouttavana elementtinä viikkojen keskellä” Laine kommentoi Nokian River Golfin haastattelemana.

Maalinsylkijä jumalan armosta on löytänyt myös toisen poikkeuksellisen tavan hioa kuntoaan juuri ennen kauden alkua. Laine on nimittäin ottanut tällä viikolla osaa entisen seuransa, tai tarkemmin sanottuna, entisen junioriseuransa U20 Tapparan harjoituksiin. Ehkäpä Laine kyllästyi jäällä perinteisiin pujottelukeppeihin ja mies päätti kaivaa hieman lisähaastetta itselleen. Tai sitten hän vain ajatteli lytätä junnujen itseluottamuksen, ettei sieltä ponnistaisi kovia kilpailijoita samalle pelipaikalle lähitulevaisuudessa. Niin tai näin, alla videomateriaalia U20 treeneistä â la Laine:

Nähtäväksi jää onko nuorisoseura ja ruoholla vietetty aika ne maagiset tekijät jotka nostavat Laineen ensi kaudella NHL:n maalipörssin kärkeen. Mutta kuten jo alussa todettua niin Laine, Jetsin numero #29, on omasta mielestään valmis: ” Olen treenannut ja saanut olla terveenä koko kesän. Sellaista ei ole omalle kohdalle sattunut aiemmin. En ole ollut sairaana, eikä ole ollut mitään vammoja. Toukokuusta asti olen saanut vetämään täysillä. Veikkaan, että aika kovassa iskussa olen tällä hetkellä” Mies totesi golf-kentän kupeesta.

Muistathan että Liiga alkaa huomenna. Katso tästä Veikkaussivut.comin tipsit perjantai-illan derbyyn: ILVES – TAPPARA 08.09.2017