VIDEO: Paulinholta huikea maali Uruguayn verkkoon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Keskikenttäpelaaja vastasi näyttävästä maalista.

Jalkapallon Etelä-Amerikan karsintalohkon kärkiottelussa Brasilia näytti kaapin paikan Uruguaylle numeroin 1-4. Keltapaitojen suurin sankari oli Kiinassa nykyään pelaava Paulinho, joka viimeisteli kolme osumaa. Hänen lisäksi vierailijoilta maalinteossa onnistui Neymar.

Uruguayn ensimmäisen maalin jälkeen nähtiin ottelun hienoin osuma. Paulinho sai syötön joukkuekaveriltaan, kuljetti palloa eteenpäin kohti isäntien rangaistusaluetta ja ampui pallon komealla tavalla aivan ylänurkkaan. Tilanteessa vastustajan maalivahti oli voimaton.

Paulinho pelaa Kiinassa jo kolmatta kauttaan. Ennen Aasiaan siirtymistä hän oli Valioliigan puolella kaksi kautta Tottenhamin miehiä.

Viime yönä Etelä-Amerikan karsintalohkossa pelattiin myös neljä muuta ottelua. Argentiina nappasi vähämaalisen voiton Chilestä, Kolumbia voitti Bolivian ja Ecuador jäi pisteittä Paraguyan vieraana. Viimeisessä taistossa kohtasivat Venezuela ja Peru, jotka tasasivat pisteet. Karsintalohkon kärjessä jatkaa Brasilia, Uruguay on toisena ja Argentiina kolmantena. Chile löytyy vasta viidenneltä sijalta.

 

Tsekkaa parhaat jalkapallon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Mestarien liigan puolivälieräjoukkueet selvillä – otteluparit arvotaan perjantaina
VIDEO: Jesse Lingardilta Valioliigassa mahtava maali

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa