VIDEO: Huhuille vahvistus - Pavel Datsjukin NHL-ura päättynyt

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Venäläistähden ura maailman kovimmassa kiekkosarjassa on ohi.

Kokeneen venäläisen Pavel Datsjukin kerrottiin lauantaina ilmoittaneen, että hänen uransa NHL-kaukaloissa on tullut lopullisesti päätökseen. Näin kertoo muun muuassa Detroit Free Press -lehti.

Henkilökohtaisten syiden takia Datsjuk ei jatka ensi kaudella NHL-jäillä. Hän on ikävöinyt Venäjää ja halunnut olla kotimaassaan myös tyttärensä vuoksi. Venäläissentteri saattaa ensi kaudella asustaa lähellä Pietaria, sillä käytäväpuheiden mukaan mies edustaisi ensi kaudella KHL:ssä SKA Pietaria.

Datsjuk viiletti NHL-kaukaloissa 14 kauden ajan pelaten 953 runkosarjaottelua, joissa venäläistähti onnistui tekemään maaleja 314 kappaletta ja kooten yhteensä 918 tehopistettä.

Uransa aikana Datsjuk pääsi juhlimaan kahta Stanley Cupia, joista jälkimmäinen tapahtui kuutisen vuotta sitten. Sen lisäksi hänet arvostettiin esimerkiksi kolmesti NHL:n parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi.

Detroit Red Wings ei maksa siis ensi kaudella Datsjukille palkkaa, mutta ongelmalliseksi tilanteen muodostaa se, että yli 35-vuotiaan pelaajan palkka ei poistu seuran palkkakatosta, vaikka hän lopettaisi uransa NHL:n puolella.

Tsekkaa videolta venäläistähden komeimpia maaleja:

 

Peliyhtiö Nordicbet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
NHL:ssä viritellään useita pelaajakauppoja varaustilaisuuden alla
VIDEO: Bluesin eläkemaksut vaarassa jäädä maksamatta

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa