EM-kisoissa edukseen esiintyvät pelaajat siirtohuhujen keskellä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Jalkapallon siirtomarkkinat käyvät tällä hetkellä ympäri maailman todella kuumana. Lukuisten kenttäpelaajien hyvät tai huonot esitykset vaikuttavat joka päivä heidän arvoonsa seurapamppujen silmissä. Erityisesti hyvät suoritukset käynnissä olevissa Copa America ja EM-kisoissa herättävät eurooppalaisten suurseurojen managereiden hullun kiillon silmissä.

Stephan Lichtsteiner

Yksi hieman pienemmän profiilin pelaaja, joka saattaa joutua kauppatavaraksi tulevan siirtoikkunan aikana on Juventuksessa viime kausina hyvää jälkeä tehnyt laitapuolustaja Stephan Lichtsteiner. Vanha Rouva hankki aiemmin keväällä riveihinsä Barcelonan kokeneen puolestaan Dani Alvesin, jonka vuoksi lempinimellä ”Forrest Gump” tunnettu Lichtsteiner voi joutua kauppatavaraksi. Erityisesti Valioliiga-seurat Manchester City ja Chelsea ovat kiinnostuneita 32 – vuotiaasta sveitsiläisestä jonka kauppahinnaksi on arvioitu 6 miljoonaa puntaa.

Simone Zaza

Myös toinen EM-kisoissa esiintyvä Juventus-pelaaja Simone Zaza on useamman brittiseuran kiikarissa. Ainakin Everton, Southampton ja West Ham ovat halukkaita ostamaan Torinossa vähälle peliajalle jääneen kärkimiehen.

Mateo Kovac

Liverpoolin saksalaismanageri Jurgen Klopp on asettanut hankintalistalleen Real Madridin 22 – vuotiaan kroatialaisen puolustajan Mateo Kovacin. Gazetta Worldin mukaan Liverpool on valmis maksamaan puolustajasta Los Blancosille sen pyytämän myyntisumman 23,5 miljoonaa puntaa. Real Madridin johto on itse myymisen sijaan halukkaampi lainaamaan Kovacin vuodeksi kasvamaan korkoa, ja ainakin Seria A seura AS Roma on osoittanut kiinnostuksensa lainapestiä kohtaan.

Arda Turan & Julian Draxler

Euroopan kisoissa tällä hetkellä pelaavat turkkilainen Arda Turan ja Julian Draxler ovat niin ikään Valioliigajättien kiikarissa. Erityisesti Manchester United on ollut molempien herrojen perässä, mutta Turan on itse ilmoittanut olevansa tyytyväinen Barcelonassa eikä halua siirtyä muualle. Draxlerin seura Wolfsburg taas ei haluaisi päästää irti huippukauden pelanneesta keskikentän pelaajasta. Wolkkari kaupungissa aiotaankin pyytää miehestä niin suurta siirtokorvausta kuin mahdollista.

Edison Cavani

Valioliiganmestaruutta vuosi toisensa jälkeen kuumeisesti metsästävä Lontoon suurseura Arsenal on kosiskellut jo pitkään riveihinsä uruguaylaista kärkimiestä Edison Cavania. Nyt jahti näyttää kuitenkin saaneensa lopullisen pisteen i:n päälle, kun Sky Italian mukaan Cavani on tehnyt jatkosopimuksen Ranskan mestariseura Paris-Saint Germainin kanssa. Jatkosopimuksen taustalla vaikuttaa erityisesti Zlatan Ibrahimovicin päätös jättää PSG, jonka myötä Cavani saanee haluamaansa lisävastuuta Pariisissa.

Dimitri Payet

Siirtomarkkinoiden ehdottomasti kuumin nimi tällä hetkellä on kuitenkin Ranskan maajoukkueessa huikeasti kahdessa ensimmäisessä ottelussa esiintynyt West Hamin Dimitri Payet. Brittilehdistön tietojen mukaan Real Madrid on valmis tarjoamaan suuren summan rahaa saadakseen Payetin. Ranskalaisen hankinta olisi Madrid-pomo Florentino Pereziltä hänelle hyvin ”tyypillinen” hankinta. Viimeksi MM-kisojen jälkeen Perez osti kisoissa edukseen esiintyneen James Rodriguezin Monacosta Realiin.

Lue myös:

VIDEO: PORTUGALI JA ITÄVALTA TAITAVAT MAALINTEON

NHL:SSÄ VIRITELLÄÄN USEITA PELAAJAKAUPPOJA VARAUSTILAISUUDEN ALLA

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa